• Pejsestue
  • Lejlighed
  • Set fra haven
  • Attendo Vonsild Have Plejecenter

Attendo Vonsild Have Plejecenter

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Attendo Vonsildhave Kvarteret skal være et attraktivt sted at bo og et samlingssted for kvarterets borgere, som deltager i arrangementer og aktiviteter på VonsildHave. Plejecentret består af 60 lejligheder fordelt på 7 boligtyper med forskellige størrelser. Der er ved indretningen af centret lagt stor vægt på hjemlig hygge, tryghed og aktivitetsområder. , så der findes noget for enhver smag. På Attendo Vonsildhave Kvarteret holder vi af hverdagen og former den efter dine ønsker og muligheder – i et miljø hvor hverdagen, hjemlig hygge, nærvær, omsorg og respekt er i højsædet.

Virksomhedschef

Jette Skovhus Dall

Jette Skovhus Dall

Telefon: 60 38 14 04

Adresse

Hjarupvej 10, Vonsild, 6000 Kolding

Maden hos Attendo Vonsild Have Plejecenter

Attendo Vonsildhave Kvarterets medarbejdere mener at måltiderne er vigtige for borgerne. Vi lægger stor vægt på næringsværdien og på at maden serveres på en indbydende måde.

Detaljer om Attendo Vonsild Have Plejecenter

Plejebolig

Plejecentret har 60 lejligheder fordelt på 7 boligtyper med forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. Der er ved indretningen af centret lagt stor vægt på hjemlig hygge, tryghed og aktivitetsområder.

Plejecentret har attraktive udearealer med fælles terrasser, små grønne områder og en afskærmet gangbro ved åen, så beboerne kan komme tæt på vandet på betryggende vis. Hver lejlighed har også sin egen lille terrasse eller altan.