Attendo Udsigten

Kirkevej 35, Græsted

Fakta

Type virksomhed
Plejehem
Talte sprog
Dansk

Velkommen til os

VirksomhedschefLouise Ivanhoe Nielsen

Telefon: +4526772588

Plejebolig

Dejlig gårdhave med pavillon

Attendo Udsigten har 28 lejligheder, heraf 4 2-rums boliger. Nogle lejligheder har terrasse eller fransk altan mod grønne områder. Alle lejligheder rummer tekøkken, eget bad og toilet samt indbyggede skabe og har monteret telefon- og tv-stik. Hvert afsnit har fælles opholds-/spisestue. Attendo Udsigten har en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Ældretilsyn 2020
Tilsynsrapport Attendo Udsigten

Læs mere om plejebolig i Gribskov kommune

Personalet

Velkvalificerede kvinder og mænd med tværfaglige kompetencer

Personalet består af en gruppe velkvalificerede kvinder og mænd med tværfaglige kompetencer. Attendo Udsigten har også et antal engagerede frivillige tilknyttet. Vi lægger stor vægt på personalets udvikling og arbejdsglæde – og det giver en stabil personalegruppe og en smitsom trivsel og glæde på Attendo Udsigten. Glem ikke at du altid er hjertligt velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Omsorg og aktiviteter

Fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne

Hverdagens pleje- og omsorgsopgaver udføres af kontaktpersonerne med udgangspunkt i døgnrytmeplaner og handleplaner, som opstilles og evalueres i samarbejde med Udsigtens sygeplejerske. Der arbejdes med aktiviter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi lægger stor vægt på at demensstimuleringen er rettet mod den enkelte beboers individuelle behov og livshistorie.

Maden hos Attendo Udsigten Plejecenter

Måltiderne er vigtige for os og beboerne på Attendo Udsigten. Måltiderne på Udsigten tilberedes lokalt og der suppleres med måltider fra leverandør. Der er hver dag tre menuer at vælge imellem, hvoraf den ene er en vegetarisk ret. Der kan leveres mad tilberedt til dig med særlige behov, f.eks. diæter. Vi serverer den gode hverdagskost som ernæringsmæssigt er afstemt ældres næringsbehov. Råvarerne og dermed menuerne følger årstiderne, og ved højtider og mærkedage er der særlige menuer. Vi på Attendo Udsigten gør meget for at maden anrettes, præsenteres og serveres indbydende - et lille grønt drys, kan gøre en stor forskel.

"Der er et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab på Udsigten".

Christine Molberg Social- og sundhedsassistent

Desværre kræver kortet en nyere browser med JavaScript aktiveret til at fungere.

{"markers":[{"position":{"lat":56.0848243,"lng":12.2002906},"content":"<h4>Attendo Udsigten Plejecenter</h4><p>Kirkevej 35 </br> 3230 Græsted </br> Øst Danmark</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.0848243,12.2002906' target='_blank' >Find det her</a>"}]}

Besøgsadresse

Kirkevej 35,
3230 Græsted
Øst Danmark

Åbn rutevejledning