Attendo Udsigten

Kirkevej 35, Græsted

Velkommen til os

Louise Ivanhoe Nielsen, Virksomhedschef

Fakta

Type virksomhed
Plejehem
Talte sprog
Dansk

Plejebolig

Dejlig gårdhave og grønne områder

Hvis du har brug for hjælp og pleje i hverdagen og er visiteret til en plejebolig af din kommune, kan du frit vælge at bo på det nye private plejecenter på Udsigten i Græsted. Vi er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du frit og gratis kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Attendo Udsigten har 28 lejligheder, heraf 4 2-rums boliger. Nogle lejligheder har terrasse eller fransk altan mod grønne områder. Alle lejligheder rummer tekøkken, eget bad og toilet samt indbyggede skabe og har monteret telefon- og tv-stik. Hvert afsnit har fælles opholds-/spisestue. Attendo Udsigten har en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Ældretilsyn 2020
Tilsynsrapport Attendo Udsigten

Læs mere om plejebolig i Gribskov kommune

Medarbejdere

Fokus på høj kvalitet i den daglige hjælp og pleje

At arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er i vores optik, noget af det vigtigste i verden. Derfor skal de faglige og menneskelige kompetencer være i top.

Vigtigheden af faglig uddannelse og formelle kompetencer er stor, når kvaliteten skal sikres. Men det er også af stor betydning, at man er “ den rette til jobbet”, og her er ting som engagement, erfaringer og positiv attitude vigtige elementer. 

Personalets udvikling og arbejdsglæde er en vigtig prioritet for os - da det giver en stabil personalegruppe og styrker trivslen og glæden hos vores ansatte. Vi har udviklet et robust kvalitetssystem, der sikre en høj standard i alt hvad vi arbejder med og skaber struktur for den løbende evaluering og udvikling af Attendo Udsigten.

Læs om vores medarbejdere

Omsorg og aktiviteter

Tryghed og handlefrihed

På Attendo Udsigten er det vigtigste hos os, at du som beboer føler dig tryg og kan leve det liv, du ønsker. Vi har forskellige tilbud, men det er dig, der bestemmer, hvordan du vil leve og hvilke aktiviteter, du har lyst til at deltage i. 

Hos Attendo arbejdes der målrettet med beboerdemokrati. Det betyder, at du som beboer, dine pårørende samt personale og ledere på plejecenteret samarbejder nøje om de ting, der har betydning for dit liv og din hverdag. Samarbejdet kan handle om mange ting lige fra hvor i huset og med hvem, du foretrækker at nyde dine måltider, til de lidt større ting, der omhandler retningen for plejecenterets udvikling.

De daglige pleje- og omsorgsopgaver udføres med udgangspunkt i den enkeltes døgnrytme- og handleplan, som udarbejdes og evalueres i samarbejde med Udsigtens sygeplejerske. Der arbejdes med aktiviteter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi har stort fokus på, at demensstimuleringen er rettet mod den enkeltes behov og livshistorie.

Derfor skal du vælge Attendo

Økonomi

Det frie valg

Prisen for at bo i en privat lejebolig svarer til en bolig på et nyere kommunalt plejecenter. Alle Attendos plejehjem er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du frit og uden yderligere omkostninger kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Som beboer betaler du husleje og for det forbrug du har til f.eks. el, varme og mad. Du har mulighed for at søge boligsikring, og som noget særligt, opkræves der ikke indskud ved indflytning i vores plejeboliger.

Læs om fritvalgsordningen

Maden hos Attendo Udsigten

Måltider der er velsmagende er altafgørende på Attendo Udsigten. Maden tilberedes lokalt, og hver dag er der tre menuer at vælge imellem, hvoraf én af retterne er vegetarisk.

Der kan leveres mad tilberedt til dig med særlige behov, f.eks. diæter eller allergier. Vi serverer den gode hverdagskost som ernæringsmæssigt opfylder  ældres ernæringsbehov. Råvarerne og dermed menuerne følger årstiderne, og ved højtider og mærkedage er der særlige menuer. Vi på Attendo Udsigten gør meget for, at maden anrettes, præsenteres og serveres indbydende - et lille grønt drys og ekstra madkærlighed kan gøre en verden til forskel.

"Der er et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab på Udsigten".

Christine Molberg Social- og sundhedsassistent

Desværre kræver kortet en nyere browser med JavaScript aktiveret til at fungere.

{"markers":[{"position":{"lat":56.0848243,"lng":12.2002906},"content":"<h4>Attendo Udsigten Plejecenter</h4><p>Kirkevej 35 </br> 3230 Græsted </br> Øst Danmark</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.0848243,12.2002906' target='_blank' >Find det her</a>"}]}

Besøgsadresse

Kirkevej 35,
3230 Græsted
Øst Danmark

Åbn rutevejledning