Attendo Vejle

Vindinggård Ringvej 1, Vejle

Velkommen til os

Ruben Skov, Virksomhedschef

Telefon: 7573 5014

Fakta

Type virksomhed
Hjemmepleje
Talte sprog
Dansk

Hjemmepleje

Planlægger din hjælp sammen med dig

Hos Attendo Vejle hjemmepleje hjælper vores erfarne og engagerede medarbejdere dig med alt fra personlig omsorg til service i hjemmet. Vi planlægger din hjælp sammen med dig, så den passer dine behov og ønskemål. Målet for vores besøg hos dig, er at du skal føle dig tryg og få en lettere hverdag. Vi på Attendo bærer altid arbejdstøj og id-kort, og glem ikke at i altid er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Medarbejderne

Velkvalificerede kvinder og mænd med tværfaglige kompetencer

Attendos positive og engagerede medarbejdere har lang erfaring af arbejde indenfor ældreomsorgen, og det er altid dig der er i fokus. Med kompentence, sit engagement og sin hjælpsomhed skaber de tryghed i din hverdag gennem at:

  • Være nærværende og vise respekt, når de er hjemme hos dig.
  • Tager dig med i deres beslutninger, for at du skal få den omsorg du fortjener.
  • Opmuntrer og aktiverer dig, for at du skal få en så hyggelig dag som muligt.
  • Informere dig, for at skabe tryghed.

Omsorg

Hjemlighed og tryghed

Vores tanke og mål er at vi skal give dig muligheden for at leve dit liv efter dine behov og dine ønskemål – at hjælpe og støtte dig i din hverdag. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og respekteret.

Du får en kontaktperson som du og din familie kan vende jer til med spørgsmål og synspunkter. Kontaktpersonen planlægger de daglige rutiner sammen med dig, så at de passer til dine behov og ønskemål.

Hos os er det en selvfølgelighed at vores personale bærer Attendotøj og ID-skilt.

Maden hos Attendo Vejle hjemmepleje

Attendo Vejle hjemmeplejes medarbejdere mener at måltiderne er vigtige for borgerne. Vi lægger stor vægt på næringsværdien og på at maden serveres på en indbydende måde.

Desværre kræver kortet en nyere browser med JavaScript aktiveret til at fungere.

{"markers":[{"position":{"lat":55.6856973,"lng":9.5559748},"content":"<h4>Attendo Vejle Hjemmepleje</h4><p>Vindinggård Ringvej 1 </br> 7100 Vejle </br> Vest Danmark</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.6856973,9.5559748' target='_blank' >Find det her</a>"}]}

Besøgsadresse

Vindinggård Ringvej 1,
7100 Vejle
Vest Danmark

Åbn rutevejledning