• Greve Nord 1

Attendo Greve hjemmepleje

Kompetence · Engagement · Omtanke

Hos Attendo Greve hjemmepleje hjælper vores erfarne og engagerede medarbejdere dig med alt fra personlig omsorg til service i hjemmet. Vi planlægger din hjælp sammen med dig, så den passer dine behov og ønskemål. Målet for vores besøg hos dig, er at du skal føle dig tryg og få en lettere hverdag. Vi på Attendo bærer altid arbejdstøj og id-kort, og glem ikke at i altid er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Virksomhedschef

Charlotte Bigum Christensen

Charlotte Bigum Christensen

Telefon: 2751 0477

Jeg hedder Charlotte Bigum Christensen og er virksomhedschef for Attendo Greve hjemmepleje. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker eller andet du vil drøfte.

Kontakt Se detaljerede kontaktoplysninger

Kaja Nielsen, planlægger 

22 36 75 89
   

Telefon:

43 56 00 80

Adresse

Håndværkerbyen 37, 2670 Greve

Maden hos Attendo Greve hjemmepleje

Attendo Greve Nord hjemmeplejes medarbejdere mener at måltiderne er vigtige for borgerne. Vi lægger stor vægt på næringsværdien og på at maden serveres på en indbydende måde.

Detaljer om Attendo Greve hjemmepleje

Medarbejderne

Attendos positive og engagerede medarbejdere har lang erfaring af arbejde indenfor ældreomsorgen, og det er altid dig der er i fokus. Med kompentence, sit engagement og sin hjælpsomhed skaber de tryghed i din hverdag gennem at:  

  • Være nærværende og vise respekt, når de er hjemme hos dig.
  • Tager dig med i deres beslutninger, for at du skal få den omsorg du fortjener.
  • Opmuntrer og aktiverer dig, for at du skal få en så hyggelig dag som muligt.  
  • Informere dig, for at skabe tryghed.

Omsorg

Vores tanke og mål er at vi skal give dig muligheden for at leve dit liv efter dine behov og dine ønskemål – at hjælpe og støtte dig i din hverdag. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og respekteret.

Du får en kontaktperson som du og din familie kan vende jer til med spørgsmål og synspunkter. Kontaktpersonen planlægger de daglige rutiner sammen med dig, så at de passer til dine behov og ønskemål.

Hos os er det en selvfølgelighed at vores personale bærer Attendotøj og ID-skilt.

 

Attendo Greve folder