Hjemmepleje

Vi tilbyder helhedspleje som omfatter rengøring, tøjvask, hjælp til måltider, pleje, omsorg, dag, aften og nat. (Nat ikke i alle kommuner) I nogle kommuner tilbyder vi også hjemmesygepleje. Når du er godkendt til hjælp fra din kommune, tilbyder vi et hjemmebesøg, hvor vi afstemmer forventninger. Dine behov og aftaler dokumenterer vi i døgnrytme, uge- og handleplaner, som er grundlaget for personalets arbejde hos dig og det sikrer dig omsorg på din måde. En medarbejder udvælges til at være din kontaktperson og er den person som primært udfører opgaverne i dit hjem.

Find virksomhed

Hjemmebesøg hos dig

Når du fra kommunen er bevilget hjælp og vælger os som leverandør, tilbyder vi et hjemmebesøg hos dig. På besøget gennemgår vi sammen hvilke ønsker og behov du har, og ud fra dette opretter vi en ’døgnrytmeplan’, som er grundlaget for personalets arbejde hos dig.

Kontaktperson

En af vores medarbejdere udvælges til at være din kontaktperson og vil være den, der primært udfører opgaverne i dit hjem. Kontaktpersonen bidrager til større kontinuitet i din hjælp og medvirker til at skabe tryghed. Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med din kontaktperson, er det muligt at få en anden.

Vores medarbejdere bærer arbejdstøj og billed-ID for at du skal føle dig tryg.

Vores mål er at tilbyde helhedspleje indenfor hjemmepleje, som omfatter alt fra rengøring, hjælp til måltider, rehabilitering i hverdagen, pleje og omsorg gennem hele døgnet (om natten kun i nogle kommuner).