Fortsæt til indhold

Omsorgsfuld og professionel hjemmepleje

Som én af Nordens førende leverandører inden for privat hjemmepleje ved vi, hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. Vi leverer den helhedspleje, der skal til for at skabe en værdiskabende tilværelse for dig. Lige fra rengøring og tøjvask til den ekstra hjælpende hånd ved måltider og rehabilitering – det gælder både dag, aften, nat og i hverdage og weekender. Du fortjener det bedste – og det kan vi sørge for!

Vi leverer privat hjemmepleje i Københavnsområdet.

Kontakt vores hjemmepleje

Hvorfor vælge Attendo?

Ældrepleje med hoj faglighed

Kontakt og nærvær

Ledende inden for kvalitetsudvikling

Personlig pleje

Privat hjemmepleje med udgangspunkt i dine behov

Hvordan foregår det, hvis man gerne vil have privat hjemmepleje? Attendos private hjemmepleje i Københavnsområdet er en del af fritvalgsordningen. Det betyder, at du som borger har det frie valg om leverandør af personlig og praktisk hjælp. At vælge Attendo frem for en anden leverandør er gratis.

Når din forespørgsel om privat hjemmepleje fra Attendo er blevet godkendt af kommunen, kommer vi forbi til et besøg, hvor de indledende forventninger afstemmes. Her fastlægges dine individuelle ønsker og behov, som danner rammen for den optimale pleje og service.

Vores grundige og professionelle personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. De sørger også for, at der holdes styr på de individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger. Alt bliver dokumenteret og sikret overholdt via vores døgnrytme-, uge- og handleplaner.

Læs om vores tilgang til ældrepleje

Din personlige plejer er der for dig

Hos Attendo får du som beboer en personlig plejer til rådighed. Den personlige plejer sørger for din tryghed, omsorg og kvalitet i plejen. Skulle du alligevel ikke være tilfreds med den enkeltes indsats, er det naturligvis muligt at blive tildelt en ny plejer, så den rette kemi sikres.

Det er altid muligt at genkende de enkelte medarbejdere hos Attendo, idet de alle er iført Attendo arbejdsstøj.

Værdighed i alle livets faser er vigtigt. Derfor er det vores mål at tilbyde professionel og nærværende helhedspleje indenfor hjemmepleje, som omfatter alt fra rengøring, hjælp til måltider, rehabilitering i hverdagen, pleje og omsorg gennem hele døgnet (også om natten kun i nogle kommuner).

Læs mere om vores medarbejdere