Hjemmepleje

Find virksomhed

Omsorgsfuld hjemmehjælp tilpasset dig

Som en af Nordens førende inden for hjemmepleje ved vi, hvor vigtig omsorgsfuld pleje og professionel, praktisk bistand er. Vi leverer dén helhedspleje, der skal til for at yde den bedste omsorg og pleje. Lige fra rengøring og tøjvask til den ekstra hjælpende hånd ved måltider og rehabilitering, både i dagligdagen, til aftenstid og om natten. I enkelte kommuner tilbydes også hjemmesygepleje. Du kan altid høre den enkelte kommune ad for nærmere detaljer. For vores ældre skal have det godt. Dét fortjener de.

Privat hjemmepleje efter dine behov

Hvordan foregår det egentligt, hvis man gerne vil have privat hjemmepleje, tænker du måske. Det er egentligt ret enkelt. Når din forespørgsel om privat hjemmepleje fra Attendo er blevet godkendt af kommunen, kommer vi forbi til et besøg, hvor de indledende forventninger afstemmes. Her fastlægges de individuelle ønsker og behov, som danner rammen for den optimale pleje og service.

Vores grundige og professionelle personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til fulde. Og at der holdes styr på de individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger. Alt bliver dokumenteret og sikret overholdt via vores døgnrytme-, uge- og handleplaner.

Din personlige plejer er der for dig

Hos Attendo stiller vi en personlig kontaktperson til rådighed for den enkelte ældre. Den personlige plejer sørger for den nødvendige tryghed og kvalitet i omsorgen og pleje. Skulle man alligevel ikke være helt tilfreds med den enkeltes indsat, er det naturligvis muligt at blive tildelt en ny plejer, så den rette kemi sikres.

Det er altid muligt at genkende de enkelte hjemmeplejere hos Attendo, idet de alle er iført Attendo arbejdsstøj.

Værdighed i alle livets faser er vigtigt. Derfor er det vores mål at tilbyde professionel og nærværende helhedspleje indenfor hjemmepleje, som omfatter alt fra rengøring, hjælp til måltider, rehabilitering i hverdagen, pleje og omsorg gennem hele døgnet (om natten kun i nogle kommuner).