Giv dine kære ekstra nærvær og hjælp

Hvilken anden gave end ekstra omsorg kunne være bedre for dine kære i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til selv at træde til?

Det kan være en spadseretur i vinterlandskabet, en kop varm kakao og et spil kort - eller en ekstra rengøring? Mulighederne er mange, og dine kære kan selv vælge, hvad de har behov for.

Med Attendo omsorgsgavekort får dine kære det ekstra nærvær og den hjælp, som de har brug for – og de kan frit vælge blandt vores ydelser. Om dine kære får lidt, meget eller slet ikke visiteret hjemme - hjælp har ingen betydning. Alle kan få omsorgsgavekort fra Attendo.

Attendo omsorgsomsorgsgavekort

Køb ekstra tid og forkæl dine nærmeste med ekstra nærvær og assistance. Attendo omsorgsgavekort koster 498,- i timen og to timer for 649,-

Hjælp, nærvær og omsorg, som dine nærmeste har glæde af – det er f.eks.

Teaser Image

Rengøring og -oprydning

Nogle borgere har visiteret hjælp til rengøring én gang hver 14. dag, der er betalt af kommunen. Mange ønsker dog lidt ekstra, og en ekstra rengøring kan gøre en verden til forskel for dine kære.

Teaser Image

Gåtur

Det er vigtigt at holde sig i gang, men en gåtur kan opleves langt mere sikker og hyggelig for borgeren, hvis det er i følgeskab med en ledsager.

Teaser Image

Indkøb

En ekstra tur til købmanden eller i supermarkedet kan være en stor hjælp. Nogle borgere er med på indkøbsturen, mens andre lader Attendo klare indkøbene.

Teaser Image

Samvær

En kop kaffe og en at tale med, et spil kort og et godt grin. Samvær har stor betydning for os alle, og det betyder især meget for de ældre, der har sværere ved at bevæge sig ud fra hjemmet.

Teaser Image

Personlig pleje

Attendo kan også tilbyde hjælp til personlig pleje. Det kan være et ekstra bad, hjælp til påklædning eller måske et dejligt fodbad.

Teaser Image

Ledsager til lægebesøg

Mange borgere oplever en stor tryghed ved at have en ledsager med til lægebesøg. Både i forhold til transporten og selskabet, men også et ekstra par ører, der kan høre, hvad lægen fortæller.

Carousel image

Køb ekstra tid og forkæl dine nærmeste med ekstra nærvær og assistance. Attendo omsorgsgavekort koster 498,- i timen og to timer for 649,-