Skærpet sikkerhed på grund af risiko for spredning af Coronavirus 11-03-2020

Hos Attendo holder vi skarpt øje med udviklingen omkring spredning af Coronavirus. Vi følger naturligvis alle henstillinger fra de offentlige sundhedsmyndigheder, men træffer allerede nu selvstændigt forskellige foranstaltninger.

Derfor skal man være opmærksom på, at vi indfører restriktioner for besøg på vores plejehjem, dette af hensyn til beboerne, kontakt det lokale plejehjem hvis du i tvivl.

I forvejen er vi naturligvis meget opmærksomme på, at medarbejdere, der udviser sygdomssymptomer, ikke bør være på arbejde – den opmærksomhed er skærpet i øjeblikket. Og det gælder for alle – både medarbejdere, ældre, besøgende, leverandører mv. – at vi er særligt opmærksomme på symptomer som hoste, feber og hovedpine hos alle.

Særligt vigtigt for os

Udviklingen i Italien viser, at dødeligheden blandt ældre er betydeligt højere end gennemsnittet. Derfor har vi – som plejefirma – et særligt ansvar for at foretage de nødvendige tiltag for at begrænse risikoen for yderligere spredning af infektion.

Vi har allerede tidligere indført krav om karantæne i hjemmet for medarbejdere, der har besøgt områder, som har været på Udenrigsministeriets liste over risikozoner - nu skærper vi karantænekravet yderligere for medarbejdere der har været i udlandet, uanset hvor de har været.

Samtidig har vi naturligvis fortsat fokus på at begrænse risikoen for smitte ved at følge op på vores arbejdshygiejne. Og så er vi selvfølgelig parate til at træffe yderligere foranstaltninger hvis det skulle blive nødvendigt – herunder mere omfattende karantæne.