9 august2017

Plejeopgaver er løst efter anvisning fra egen læge og sygehus

Netavisen Gribskov har bragt en artikel om en borger, hvor familien er stærkt kritisk over for den sygepleje, Attendo har udført i hjemmet. Denne sag er omtalt i TV2 Lorry 8. august kl. 19.30 I den forbindelse har Attendo følgende kommentar:

Da vi har tavshedspligt omkring de borgerne, vi hjælper, kan vi ikke kommentere direkte på de ting, der vedrører borgeren, hvilket har betydning for, hvordan sagen fremstår.

Vores medarbejdere udfører den sygepleje, som er anvist af borgerens egen læge og sygehuset, og det har også været tilfældet i denne sag. Vi har desuden en tæt dialog med familien, vi har lagt en plan, som familien kender og som vi følger, og vi gør alt hvad der er muligt for at give borgeren den bedst mulige pleje. 

Hos nogle borgere i Gribskov Kommune, er det BM-Pleje, der varetager personlig pleje og praktisk hjælp hos en borger, og Attendo varetager sygepleje. BM-Pleje har dermed et ansvar for at gøre opmærksom på, hvis de observerer forandringer i borgerens situation. Det betyder, at det er vigtigt med et tæt og godt samarbejde, hvilket vi til enhver tid bestræber os på.

Yderligere oplysninger:

Lars Fløe Olsen, kommunikationsansvarlig tlf. 28 93 20 93