17 november2016

Vagtskifte på Vonsild Have Plejecenter

Der har været vagtskifte på Vonsild Have Plejecenter i Kolding. Jeannett Jakobsen er tiltrådt som ny leder. Det blev markeret med en festlig reception og sønderjysk kaffebord, hvor beboere, pårørende og gæster fra Kolding Kommune fyldte cafeen helt ud til sidste plads.

 

Jeannett Jakobsen kommer fra en stilling som leder af en selvejende institution i Frederica Kommune, og har en bred erfaring med ledelse og drift af plejecentre. Og det er med store forventninger, at Jeanette Jakobsen er trådt ind af døren.

”Jeg glæder mig meget til at lære jer alle sammen at kende, beboere og medarbejdere, men også pårørende og lokalsamfundet her omkring Vonsild Have. Tak for den venlige velkomst,” sagde Jeannett Jakobsen. 

Lene Pedersen, regionschef Danmark Vest fra Attendo lagde vægt på, at Jeanette Jakobsen overtager et plejecenter, hvor der over det sidste år er skabt en ”Vonsild Have” kultur, som der nu skal bygges videre på.
”Der er vi overbevist om, at du er den helt rigtige til den rejse. Og det ved vi, for vi har haft mange samtaler om det inden vi kunne stå her i dag,”  lød det fra Lene Pedersen. 

 

Stor tak til Ruben Skov

Jeannett Jakobsen afløser Ruben Skov, der har stået i spidsen for Vonsild Have i godt et år, og nu fortsætter karrieren som leder af Attendo Vejle Hjemmepleje. Der var mange rosende ord til Ruben Skov ikke mindst fra beboer Helene Vilhemsen, der i sin tale var meget tydelig om, at det er med vemod, at skulle sige farvel.  

”Kære Ruben, det var helt åbenlyst, at du kom til øretævernes holdeplads. Men hvor har vi været glade for at have dig her. Du har gjort det godt. Held og lykke med dit nye,” lød det fra Helene Vilhemsen, og bød samtidig Jeannett Jakobsen velkommen med forslag og kom samtidig med forslag til den nye leder om forandringer til huset.

 

Udover at sige goddag og farvel kunne gæsterne nyde et traditionelt sønderjysk kaffebord og fællessang fra Højskolesangborgen.

 

Blandt gæsterne sås bla. Søren Rasmussen (DF), viceborgmester og formand for sundheds- og socialudvalget i Kolding Kommune, senior og sundhedschef Annette Lund Petersen og Kristina Pawsø seniorområdechef begge fra Kolding Kommune. Desuden var der repræsentanter fra Koldings ældreråd, bruger-pårørende rådet og ikke mindst de frivillige, som har deres gang i huset.