4 juli2017

Velkommen til ny leder på Vonsildhave

Der var flag og et stort velkommen fra beboere og ansatte på Vonsildhave Kvarteret Plejecenter til Jette Skovhus Dall, som i dag har haft første arbejdsdag.

Cafeen var helt fyldt op til receptionen, hvor regionschef Lene Pedersen i sin tale blandt andet sagde:

”Attendo glæder sig meget over at have fået en kapacitet som dig ,Jette, ombord i Vonsildhave – vi glæder os meget til samarbejdet.” sagde Lene Pedersen.

Jette Skovhus Dall kommer fra en stilling som distriktschef i sundhed og omsorg i Esbjerg Kommune. Den røde tråd gennem Jette Skovhus Dalls karriere har været ledelse og hun har været leder af både hjemmepleje og på plejecentre.

” Mine forventninger til vores fællesskab er at vi løfter i flok – uden jer er jeg ingenting og uden min ledelse vil flere ting kunne blive svære at opnå. Vi er her for Kerneopgaven- beboerne – uden dem er vi her ikke. Faglighed og professionalisme i levering af indsatser- det gør os stolte af vores fag.
Ærlighed kommer man længst med – det gør os trygge ved hinanden. ”, understregede Jette Skovhus Dall.

Blandt gæsterne var blandt andet Seniorudvalgsformand og viceborgmester Søren Rasmussen, Seniorchef Annette Lund, Funktionsleder Gitte Meyer samt repræsentanter fra beboer og pårørende råd, ældrerådet og ældresagen.