Plejecenter

Velkommen til et trygt sted at bo.
Hos os bor du i din egen bolig med adgang til fælles faciliteter som cafe, dagligstue og have. Sammen med din kontaktperson tilrettelægger du hvordan din dag skal være – hvilken pleje og omsorg du har behov for, hvordan dine måltider skal være, om der er aktiviteter, udflugter eller andet du vil deltage i, samt om og hvornår du vil ud i den friske luft. Det dokumenterer vi alt sammen i din døgnrytme og ugeplan. Der er hele døgnet kompetente medarbejdere for at du skal føle dig tryg og få en god omsorg og trives.

Find os!

Vælg virksomhed
Hele Danmark
Viser 2/2
Beskrivelse Kontakt  

Attendo Udsigten Plejecenter

Attendo Udsigten Plejecenter ligger midt i det naturskønne Nordsjælland i landsbyen Blistrup....

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

+45 4874 9800

Kirkevej 35, Blistrup, 3230 Græsted

+45 4874 9800

Kirkevej 35, Blistrup, 3230 Græsted

Här finns lediga platser!

Attendo Vonsild Have Plejecenter

Attendo Vonsildhave Kvarteret skal være et attraktivt sted at bo og et samlingssted for kvarterets...

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

75 53 62 00

Hjarupvej 10, Vonsild, 6000 Kolding

75 53 62 00

Hjarupvej 10, Vonsild, 6000 Kolding

Här finns lediga platser!
5

Plejecenter

Vores mål er at du som beboer på et af vores plejecentre skal føle dig tryg, skal trives og få pleje og omsorg som det passer dig. Du bor i egen bolig, men har adgang til fælles faciliteter, som cafe, dagligstue og have. Der er døgnet rundt personale for at støtte, skabe tryghed og trivsel.

Sammen med din kontaktperson og den sygeplejefagligt ansvarlige sygeplejerske bestemmer du, hvordan din dag skal se ud – hvilken pleje og omsorg du har behov for, på hvilke tidspunkter plejen og omsorgen skal finde sted, om du vil indtage dine måltider alene eller sammen med andre, hvilke aktiviteter og udflugter der interesserer dig og hvornår du vil have frisk luft.

Dine ønsker og behov dokumenteres i døgnrytmeplaner, ugeplaner og handleplaner, som danner grundlaget for personalets arbejde hos dig og sikrer sig pleje og omsorg på din måde. Du har, som tidligere, din praktiserende læge som har det medicinske ansvar for dig. Vi har ergoterapeut som kan være behjælpelig med f.eks. træning af funktioner, der er blevet svære for dig.På vores plejecentre tilbydes mange varierende aktiviteter, både individuelle og fælles. Vi fejrer traditionelle højtider og mærkedage og inviterer gerne venner og pårørende til at fejre sammen med os. Der arrangeres løbende underholdning og udflugter. Hver uge har du ”din egen tid” sammen med din kontaktperson – du bestemmer indholdet – måske et cafe besøg, biblioteksbesøg eller en længere spadseretur.

 For at kunne flytte ind på et af vore plejecentre skal du være godkendt af kommunen. Kontakt din visitator i kommunen for et møde eller for at få ansøgningsskema. Når du er godkendt i din hjemkommune kan du frit søge i andre kommuner.