Plejecenter

Velkommen til et trygt sted at bo.
Hos os bor du i din egen bolig med adgang til fælles faciliteter som cafe, dagligstue og have. Sammen med din kontaktperson tilrettelægger du hvordan din dag skal være – hvilken pleje og omsorg du har behov for, hvordan dine måltider skal være, om der er aktiviteter, udflugter eller andet du vil deltage i, samt om og hvornår du vil ud i den friske luft. Det dokumenterer vi alt sammen i din døgnrytme og ugeplan. Der er hele døgnet kompetente medarbejdere for at du skal føle dig tryg og få en god omsorg og trives.

Find os!

Vælg virksomhed
Hele Danmark
Viser 3/3
Beskrivelse Kontakt  

Attendo Lærkevej Friplejehjem

Attendo Lærkevej Plejecenter åbnede i juni 2019. Lærkevej ligger i det naturskønne Nordsjælland...

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Plejecenter: 4710 0002

Lærkevej 11, 3600 Frederikssund

Plejecenter: 4710 0002

Lærkevej 11, 3600 Frederikssund

Här finns lediga platser!

Attendo Udsigten Plejecenter

Attendo Udsigten Plejecenter ligger midt i det naturskønne Nordsjælland i landsbyen Blistrup....

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Kirkevej 35, Blistrup, 3230 Græsted

Kirkevej 35, Blistrup, 3230 Græsted

Här finns lediga platser!

Attendo Vonsildhave Plejecenter

Vonsildhave Plejecenter skal være et attraktivt sted at bo og et samlingssted for kvarterets...

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Hjarupvej 10, Vonsild, 6000 Kolding

Hjarupvej 10, Vonsild, 6000 Kolding

Här finns lediga platser!
5

Plejecenter

Vores mål er, at du som beboer på et af vores plejecentre trives, føler dig tryg og får den hjælp og pleje, som du ønsker og har brug for. Du bor i egen bolig, men har adgang til fælles faciliteter, som fx café, dagligstue og have. Der er døgnet rundt medarbejdere på arbejde for at støtte, skabe tryghed og trivsel.

Sammen med din kontaktperson og den sygeplejefagligt ansvarlige medarbejder bestemmer du, hvordan din dag skal se ud. Det kan fx være hvilken pleje og omsorg du har behov for og på hvilke tidspunkter, om du vil indtage dine måltider alene eller sammen med andre, hvilke aktiviteter og udflugter, der interesserer dig, og hvornår du vil have frisk luft.

Dine ønsker og behov beskrives i en ’døgnrytmeplane’, som danner grundlaget for personalets arbejde hos dig. Du har, som tidligere, din egen praktiserende læge, som har det medicinske ansvar for dig. Vi har tilknyttet træningsfagligt personale, som kan være behjælpelig med f.eks. træning af funktioner, der er blevet svære for dig. På vores plejecentre tilbydes mange varierende aktiviteter, både individuelle og fælles. Vi fejrer traditionelle højtider og mærkedage og inviterer gerne venner og pårørende til at fejre sammen med os. Der arrangeres løbende underholdning og udflugter. Hver uge har du ”din egen tid” sammen med din kontaktperson – du bestemmer indholdet – måske et cafébesøg, biblioteksbesøg eller en længere spadseretur.

For at kunne flytte ind på et af vore plejecentre, skal du være ’godkendt’ af kommunen – det vil sige, at kommunen vurderer, om din ansøgning kan imødekommes ud fra kommunens kriterier. Kontakt din visitator i kommunen for et møde eller for at få ansøgningsskema. Når du er ’godkendt’ i din hjemkommune, kan du frit søge i andre kommuner. Dette gælder også vores kommende friplejecenter på Lærkevej i Frederikssund.