Plejehjem tilpasset dine ønsker

Når tiden kommer, hvor det ikke er muligt at være i eget hjem, har du hos Attendo flere muligheder. Vi tilbyder både boliger på private plejehjem samt på friplejehjem, der er en helt ny model i Danmark. Fællesnævneren for vores indsatser er – uanset model – kvalitet i plejen og nærværende omsorg. Hele døgnet sørger vores kompetente medarbejdere for, at du føler dig tryg og trives.

Attendo - dit personlige og fleksible valg

Vælger du at bo på et plejehjem eller friplejehjem fra Attendo bor du i din egen bolig med adgang til fælles faciliteter. Din personlige plejer tilgodeser - ud over omsorg og pleje - dine behov for at bevæge dig rundt og benytte dig af fællesarealerne, så du bestemmer selv, når du vil ud i den friske luft, og hvordan dine måltider skal struktureres.

Sammen med din kontaktperson tilrettelægger du således, hvordan din dag skal være, herunder

  • hvilken pleje og omsorg du har behov for
  • hvordan dine måltider skal være
  • om der er aktiviteter, udflugter eller andet du vil deltage i

Alt dokumenterer vi sammen i din døgnrytme- og ugeplan. Og hele døgnet er der kompetente medarbejdere, så du kan føle dig tryg og få en god omsorg og trives.

Tryghed og trivsel går hånd i hånd

Den trygge hverdag er for os det udslagsgivende. Vores kompetente plejeres fornemmeste opgaver er at få dig til at føle dig hjemme. For hos os er kvalitet i højsædet. Døgnet rundt arbejder vi på at levere den bedste pleje og omsorg, så hver og én af vores beboere trives og føler sig tryg. Dét er Attendos mål.

Bestem over din hverdag med dit personlige team

Som beboer hos os vil du i samarbejde med din personlige plejer og sygeplejer selv komme til at bestemme over din hverdag. Den personlige pleje og omsorg, du har brug for, tilrettelægges nøje, ligesom timing af dine måltider, gåture og øvrige aktiviteter, du finder interessante - enten på egen hånd eller i selskab med andre - skemalægges præcist efter dine ønsker.

Vores trænings- og sundhedsfaglige personale vil sammen med din læge stå inde for og monitorere dit helbred. Og så har de fokus på at hjælpe dig med eventuelle træningsøvelser, som måske med tiden er blevet lidt svære at udføre.

Vores plejehjem og friplejecentre rummer et hav af varierede tilbud indenfor både individuelle og fælles aktiviteter. Løbende arrangerer vores plejehjem underholdning og udflugter - og ugentligt har du i selskab med din personlige plejer mulighed for at tilvælge tid til særlige aktiviteter efter eget ønske. Det kan for eksempel være besøg på café, biblioteket eller en smuttur ud i naturen og rundt i det øvrige byliv.

Sammen fejrer vi de forskelle højtider og mærkedage på friplejehjemmene, og din familie, venner og pårørende skal være hjertelig velkomne til at deltage.

Godkendt til plejehjem - Ansøg allerede i dag

Det er hos din egen kommune, at du skal ansøge om at flytte ind hos én af Attendos plejehjem. Din kommune foretager en individuel vurdering og beslutter, hvorvidt din ansøgning bliver godkendt.

Du kan kontakte din visitator fra kommunen og bede om et møde eller et ansøgningsskema, og du vil have mulighed for frit at søge i andre kommuner, så snart din egen kommune har godkendt dig.

Friplejehjem – et nyt og fleksibelt tilbud

Vi har udviklet et nyt koncept for opførelse og drift af Friplejehjem. Opførelsen og drift af et privat friplejehjem fra Attendo har derfor aldrig været nemmere. Vi tager højde for det aktuelle behov hos borgerne for boliger, så den nuværende efterspørgsel - bl.a. i forhold til sammensætningen af borgere - tilgodeses.

Med hjælp fra interessenter fra lokalsamfundet skabes de optimale rammer for en nærværende og meningsfuld hverdag for beboerne og deres familier.

Vores byggeri giver mening. For hos os bor man godt.

Friplejehjem - byggeri med omtanke

Attendos friplejehjem er alle kendetegnet ved at være nyopført og moderne.

Boligerne opføres som ikke-støttet byggeri, så kommunen får opført et helt nyt og moderne plejecenter. De vil dermed ikke belaste kommunens bygge- og anlægsbudget, ej hellere skabe kapitalbinding. Risiko for belægning af bygningerne påtager vi os, og du kan regne med Attendo som stabil og tro samarbejdspartner i helt op til 20 år.

Attendo Lærkevej

Se lille film om Attendo Lærkevej, det nye friplejehjem vi åbnede i Frederikssund i juni 2019. Lærkevej ligger i det naturskønne Nordsjælland centralt i Frederikssund mellem Sillebroen og Kalvøen. Plejecentret består af 70 lejligheder, heraf to parboliger, og hyggelige fællesområder både inde og ude. Der er stadig ledige boliger.

Attendo Lærkevej