Stillinger ick tilgængelig

Engagerede og kompetente social- og sundhedshjælpere til hjemmeplejeenhed

Attendos hjemmeplejeenhed i København søger aftenvagter

Vi har stor tilgang af borgere og søger derfor social- og sundhedshjælpere, der har erfaring med udekørende hjemmepleje eller ønsker at få det. Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund, som gerne vil arbejde i aftenvagt og ser det som en fordel at have faste borgere.

Vi mangler aftenvagter, som vil arbejde i et fast rul fra klokken 15.00 til 23.00.

Du har et ønske om at være en del af et team og er derfor indstillet på at deltage i månedlige personale møder og de sociale arrangementer, der bliver holdt i afdelingen.

Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor ikke alle dage er ens.

Kom og bliv en del af vores team, hvor vi vægter godt kollegafælleskab, faglighed, udvikling og ikke mindst en god og værdig pleje af vores borgere. Vi forventer, du har et højt fagligt niveau og at du med din viden har lyst til og kan bidrage til faglige diskussioner og refleksioner i teamet. Vi servicerer borgere fra både sundheds- og socialforvaltningen, hvorfor du gerne må have gjort dig overvejelser om at kunne køre i den sociale hjemmepleje.

Arbejdsopgaver

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver, herunder delegerede sygeplejeopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Lønnen ydes i henhold til gældende overenskomst og herudover får du en sundhedsforsikring. Straffeattest skal forevises.

For flere oplysninger kan du kontakte virksomhedschef Camilla Andresen eller souschef Natasja Steensen på 33919100.

Ansøgningsfrist er den 10. april 2019. Vi kalder løbende ind til ansættelsessamtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Attendo Omsorg A/S
Bygmestervej 10 st
2400 KBH NV
Att.: Camilla Andresen

Kontaktoplysning

Camilla Andresen

33 91 91 00
koebenhavn@attendo.dk