Stillinger ick tilgængelig

Engageret og dygtig SSA til aftenvagt

Engagerede og dygtige SSH'ere

Har du ambitioner om et aktivt arbejdsliv, hvor vi forventer, at du tager selvstændigt ansvar for opgaverne? Og kan du tilbyde høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, så vi sammen kan skabe de bedst mulige betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt ældreliv?

Kan du svare ja til ovenstående, så vil vi gerne høre fra dig. Vi søger en SSA til fast aftenvagt på vores moderne plejecenter Vonsildhave.

Din baggrund

Du er uddannet SSA og du skal have lyst til at indgå i vores team med en selvstændig, anvarsbevidst, motiverende, glad og positiv adfærd. Du skal have et højt fagligt niveau og være klar på forandring og udvikling og hele tiden have fokus på, at vores beboere skal have et værdigt ældreliv.

Arbejdsopgaver

Du vil få en afvekslende arbejdsdag og du skal også kunne bidrage med en konstruktiv kontakt til såvel beboere, pårørende og andre samarbejdspartnere. I Attendo vægter vi faglig sparring højt samt vidensdeling blandt kollegerne, som består af 40 SSH, SSA og sygeplejersker.

Hvis ovenstående passer på dig, så glæder vi os til at høre fra dig. For flere oplysninger kan du kontakte Ditte Korsager på telefon 23 64 01 04.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette.

Send din ansøgning med bilag til: Ditte.korsager@attendo.dk.

Kontaktoplysning

Ditte Korsager

23640104
ditte.korsager@attendo.dk