Stillinger ick tilgængelig

Kompetente SSH og SSA til spændende hjemmeplejeenhed i København

Vi har travlt på grund af tilgang af borgere og søger derfor SSH og SSA til både enten dag- eller aftenvagt. For den rette person er der mulighed for at varetage rollen som ansvarshavende i aften- og weekendvagterne.

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund (SSH, SSA eller pædagogisk assistent), som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler dagvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt og vi mangler aftenvagter, som arbejder 28 timer pr. uge. Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden godt og du er derfor interesseret i at deltage i månedlige personale møder og de sociale arrangementer, der bliver holdt i afdelingen. Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor dagene ikke er ens.

Kom og bliv en del af vores team, hvor vi vægter godt kollegafælleskab, faglighed, udvikling og ikke mindst en god og værdig pleje af vores borgere. Vi forventer, du har et højt fagligt niveau og at du med din viden har lyst til og kan bidrage til faglige diskussioner og refleksioner i teamet. Vi servicerer borgere fra både sundheds- og socialforvaltningen, hvorfor du gerne må have gjort dig overvejelser om at kunne køre i den sociale hjemmepleje.

Arbejdsopgaver

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Lønnen ydes i henhold til gældende overenskomst og herudover får du en sundhedsforsikring. Straffeattest skal forevises.

For flere oplysninger kan du kontakte virksomhedschef Charlotte B. Christensen på telefon 27 51 04 77.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktoplysning

Charlotte Bigum Christensen

2751 0477
charlottebigum.christensen@attendo.dk