Stillinger ick tilgængelig

Plejecenter i Gribskov søger engagerede social- og sundhedsassistenter

Vi søger netop nu engagerede og dygtige social- og sundhedsassistenter til både dag- og aftenvagt – evt. blandede vagter.

Har du ambitioner om et aktivt arbejdsliv, hvor du sammen med dine kollegaer tager selvstændigt ansvar for sygeplejeopgaverne? Kan du tilbyde høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, så vi sammen kan skabe de bedst mulige betingelser for at støtte beboerne i at leve et godt og værdigt ældreliv?

Vores lille plejecenter med 28 dejlige beboere ligger i naturskønne Blistrup. Vi har endvidere et lille dagcenter, hvor vi dagligt får besøg af pensionister fra lokalområdet. Mange af beboerne har en demenssygdom og dermed komplekse plejebehov, hvorfor vi bl.a. har stort fokus på den socialpædagogiske tilgang i hverdagen. Vi vægter faglig kvalitet og sparring højt og samles dagligt til triagering. Som SSA har du - sammen med de andre SSA’er og sygeplejersken - en særlig opgave i at støtte og vejlede dine kollegaer og dermed sikre et højt fagligt niveau. Du vil få en grundig introduktion ligesom der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.

Vi arbejder målrettet på at sikre et godt arbejdsmiljø og har tegnet sundhedsforsikring for vores medarbejdere.

Ansættelsen sker efter overenskomst med DI (SBA og DSV) & FOA.

Send en kort ansøgning med C.V. til: pia.poulsen@attendo.dk. Skriv også hvor mange timer, du ønsker at arbejde og om du har særlige ønsker til dine vagter. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har mødt de rigtige til stillingerne.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til virksomhedschef Pia Poulsen tlf. 52 19 51 26. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysning