Stillinger ick tilgængelig

SOSU-assistenter til aftenvagt på friplejehjemmet Attendo Lærkevej

Vil du være med til at åbne et helt nyt friplejehjem centralt i Frederikssund, hvor beboernes livskvalitet, tryghed og trivsel er dine bærende værdier i hverdagen?

Er du stærk i din faglighed og klar til at tage fat på en vigtig opgave med at etablere et attraktivt friplejehjem, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så er du mere end velkommen til at sende din ansøgning.

De første beboere flytter ind på Lærkevej i løbet af juni måned. Vi er i fuld gang med at ansætte medarbejdere. Aktuelt mangler vi assistenter til aftenvagt.

Opgaver og kompetencer

Som SOSU-assistent udfører du i tæt samarbejde med dine kollegaer og ledelse den helhedsorienterede og grundlæggende sygepleje. Efter specifik oplæring varetager du særlige sygeplejeopgaver i tæt samarbejde med den kommunale sygepleje i Frederikssund. Du leverer høj kvalitet i dit arbejde med beboerne, hvor udgangspunktet er den rehabiliterende tilgang. Du tager ansvar for at sikre, at dokumentation og medicinhåndtering udføres efter gældende retningslinjer. Du tager aktivt del i det tværfaglige samarbejde og er indstillet på, at dine kompetencer skal bruges til glæde for samtlige beboere. Du inviterer indenfor og samarbejder helt naturligt med pårørende, venner, frivillige og andre gæster i huset.

Ledelsesmæssigt kommer du til at referere til en af Lærkevejs tre teamledere.

Vi tilbyder:

 

  • En meget spændende opgave forbundet med etablering af et helt nyt plejehjem inden for friplejeboligloven
  • En stor og stærk organisation, som har både lang erfaring og gode resultater på ældreområdet i hele Norden
  • Mulighed for, at du kan sætte dit helt eget præg på udformning af plejehjemmets drift, struktur, kultur og værdigrundlag
  • Et regionskontor med en ledelse og en faglig stab med kompetencer indenfor bl.a. økonomi, faglig kvalitet og HR
  • Gode løn- og arbejdsforhold samt muligheder for kompetenceudvikling
  • Privat sundhedsforsikring for hver enkelt medarbejder

Ansættelsesforhold

Stillingerne er som aftenvagt med 28 timer. Ansættelse sker på baggrund af overenskomst indgået mellem FOA og DI.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til virksomhedschef Bente Aastrup, tlf. 26 75 95 90.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysning

Bente Aastrup

+45 26 75 95 90
bente.aastrup@attendo.dk