SSH'er og SSA'er i enten dagvagt eller aftenvagt til hjemmeplejeenhed

Vi har travlt på grund af tilgang af borgere og søger derfor både SSH og SSA til dagvagter.

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund (SSH, SSA), som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler både dag- eller aftenvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt (aftenvagter arbejder 28 timer). Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode, og du er derfor interesseret i at deltage i månedlige personalemøder og de sociale arrangementer, der bliver holdt i afdelingen. Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor dagene ikke er ens.

Kom og bliv en del af vores team, hvor vi vægter godt kollegafælleskab, faglighed, udvikling og ikke mindst en god og værdig pleje af vores borgere. Vi forventer, du har et højt fagligt niveau, og at du med din viden har lyst til og kan bidrage til faglige diskussioner og refleksioner i teamet.

 

Arbejdsopgaver

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere, og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, Greve Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Lønnen ydes i henhold til gældende overenskomst, og herudover får du en sundhedsforsikring. Straffeattest skal forevises.

For flere oplysninger kan du kontakte virksomhedschef Charlotte B. Christensen på telefon 27 51 04 77.

Send din ansøgning med CV og eventuelle bilag via nedenstående ansøgningslink. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysning

Charlotte Bigum Christensen

2751 0477
charlottebigum.christensen@attendo.dk

Ansøg her

Upload dit CV
(Formater: doc, docx, pdf, rtf, txt 500kb eller mindre)
Personligt brev
(Formater: doc, docx, pdf, rtf, txt 500kb eller mindre)