Stillinger ick tilgængelig

Vi søger en engageret og dygtig social- og sundhedshjælper i aftenvagt

Attendos hjemmeplejeenhed i Gilleleje er i udvikling, og vi søger derfor engageret og dygtig social- og sundhedshjælper til aftenvagt.

Har du ambitioner om et aktivt og selvstændigt arbejdsliv, hvor ikke to dage er ens, og hvor du som medarbejder gør en synlig forskel i borgerens hverdagsliv? Kan du se dig selv varetage opgaver i borgernes hjem med en lille køretur i smuk natur mellem besøgene?

Vi har 3 hjemmeplejeenheder i Gribskov, og afdelingerne er opdelt i mindre teams. Der er stor variation i opgaverne og opbakning fra dygtige kollegaer. Vi vægter faglig kvalitet og sparring højt og samles jævnligt til bl.a. triagering. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.

Det er vigtigt, at du som medarbejder trives og er glad for dit arbejde. Derfor arbejder vi målrettet på at sikre et godt arbejdsmiljø og har tegnet sundhedsforsikring for vores medarbejdere.

Som aftenvagt arbejder du 28 timer pr. uge med vagt hver 2. weekend i ulige uger. Lønnen ydes i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for forhandling af tillæg for erfaring og særlige kompetencer. Straffeattest skal kunne forevises.

For flere oplysninger kan du kontakte virksomhedschef Louise Nielsen på telefon 2677 2588.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysning

Louise Ivanhoe Nielsen

+45 26 77 25 88
louise.nielsen@attendo.dk