Attendo Team Syd - fleksibelt arbejdsliv og tilfredse borgere

Har du ambitioner om et aktivt og fleksibelt arbejdsliv, hvor du kommer til at gøre en forskel for ældre med behov for pleje og praktisk hjælp?

Kan du blive glad for og stolt af, at dit arbejde og personlighed gør, at du mødes med et smil fra de borgere, som du får ansvar for? Og får et tak fra dine kolleger? Og har du mod på en personlig udvikling, der kan føre til fastansættelse på sigt?

Det vigtigste er, at du kan svare ja til ovenstående. For så vil vi meget gerne have dig som kollega i et nyoprettet team hos Attendo.

Hvad er Attendo Team Syd?
Vores mål er at skabe et team, der kan støtte de faste kolleger i døgnvagterne, og hvor du kan få mulighed for at tilrettelægge et fleksibelt arbejdsliv både i Kolding og Vejle.

Hvem er du?
Vi søger engagerede og kompetente faguddannede hjælpere, assistenter og sygeplejersker som timelønnede afløsere til vores hjemmepleje i Vejle og Kolding, samt Vonsildhave Plejecenter. Det kan også være du er studerende, seniormedarbejder eller på efterløn og har tiden til at løse en vigtig velfærdsopgave.

Hvordan skal du arbejde?
Jer i det nye Team Syd skal primært støtte det faste personale, når der opstår huller i vagtplanen på grund af sygdom, ferie og frihed og efteruddannelse. Din arbejdstid vil derfor både være planlagt i god tid, mens du på andre tidspunkter vil blive tilbudt vagter med kort varsel. Du kan regne med, at du kan få vagter hver uge, hver gang svarende til en fuld arbejdsdag.

Hvor skal du arbejde?
Du kan enten være udekørende medarbejder i borgernes hjem eller arbejde på Vonsildhave Plejecenter.

Hvad er min løn?
Du vil få overenskomstmæssig løn og din samlede løn afhænger af antal timer, som du arbejder.

Skal jeg have kørekort?
Det er ikke et krav, at du har kørekort, men en fordel.

Skal jeg opfylde andre krav?
Du skal have en ren straffeattest.

Hvem er vi ?
Attendo er et svensk firma med speciale i at levere plejeydelser, omsorg og praktisk hjælp til ældre – både i eget hjem og på plejehjem. Vi kommer dagligt hos tusindvis af ældre i seks danske kommuner, hvor vi er partner inden for ældreplejen. Vi er omkring 19.000 kolleger i hele Attendo, som dækker Norge, Sverige og Finland.

Sådan kommer du i gang 
Kan du se dig selv som en del af Team Syd, så kan du sende en mail til trine.nordbeck@attendo.dk, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.