• Udsigt til haven
 • Udsigten set fra haven
 • Gårdhaven
 • Lejlighed med terasse
 • Cafe Udsigten
 • Udsigt over marken
 • Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte
 • Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Attendo Udsigten Plejecenter

Hjemlig atmosfære – Nærvær i nuet – Fokus på den enkelte

Attendo Udsigten Plejecenter ligger midt i det naturskønne Nordsjælland i landsbyen Blistrup. Plejecentret består af 28 lyse lejligheder fordelt på tre enheder. Attendo Udsigtens gårdhave har en hyggelig te-pavillon og mange små hygge- og lækroge, hvor vi gerne opholder os, når vejret tillader det. På Attendo Udsigten holder vi af hverdagen og former den efter dine ønsker og muligheder – i et miljø hvor hverdagen, hjemlig hygge, nærvær, omsorg og respekt er i højsædet.

Virksomhedschef

Louise Ivanhoe Nielsen

Telefon: +45 26 77 25 88

Hej, jeg er virksomhedschef Louise Ivanhoe Nielsen, og jeg har ansvaret for Attendo Udsigten Plejecenter.

Kontakt Se detaljerede kontaktoplysninger

Afdeling
   

Direkte tlf. til afsnit Stuen

 +45 4874 9802

Direkte tlf. til afsnit 1. sal

 +45 4874 9805

Direkte tlf. til afsnit Kvisten

 

 +45 4874 9807

Adresse

Kirkevej 35, Blistrup, 3230 Græsted

 • Majbrit Nielsen

  Majbrit Nielsen

  Social- og sundhedshjælper

  "Vi er gode til at samarbejde"
 • Farida Helali, Social- og sundhedshjælper

  Farida Helali, Social- og sundhedshjælper

  Social- og sundhedshjælper

  "Der er masser af udfordringer i dagligdagen"
 • Christine Molberg

  Christine Molberg

  Social- og sundhedsassistent

  "Der er et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab på Udsigten"

Maden hos Attendo Udsigten Plejecenter

Måltiderne er vigtige for os og beboerne på Attendo Udsigten. Maden leveres kold fra firmaet Din Private Kok, opvarmes og anrettes af personalet på de enkelte afdelinger. Der er hver dag tre menuer at vælge imellem, hvoraf den ene er en vegetarisk ret. Der kan leveres mad tilberedt til dig med særlige behov, f.eks. diæter. Vi serverer den gode hverdagskost som ernæringsmæssigt er afstemt ældres næringsbehov. Råvarerne og dermed menuerne følger årstiderne, og ved højtider og mærkedage er der særlige menuer. Vi på Attendo Udsigten gør meget for at maden anrettes, præsenteres og serveres indbydende - et lille grønt drys, kan gøre en stor forskel.

Detaljer om Attendo Udsigten Plejecenter

Plejebolig

Attendo Udsigten har 28 lejligheder, heraf 4 2-rums boliger. Nogle lejligheder har terrasse eller fransk altan mod grønne områder. Alle lejligheder rummer tekøkken, eget bad og toilet samt indbyggede skabe og har monteret telefon- og tv-stik. Hvert afsnit har fælles opholds-/spisestue. Attendo Udsigten har en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Læs mere om plejebolig i Gribskov kommune

Personalet

Personalet består af en gruppe velkvalificerede kvinder og mænd med tværfaglige kompetencer. Attendo Udsigten har også et antal engagerede frivillige tilknyttet. Vi lægger stor vægt på personalets udvikling og arbejdsglæde – og det giver en stabil personalegruppe og en smitsom trivsel og glæde på Attendo Udsigten. Glem ikke at du altid er hjertligt velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Omsorg og aktiviteter

Hverdagens pleje- og omsorgsopgaver udføres af kontaktpersonerne med udgangspunkt i døgnrytmeplaner og handleplaner, som opstilles og evalueres i samarbejde med Udsigtens sygeplejerske. Der arbejdes med aktiviter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi lægger stor vægt på at  demensstimuleringen er rettet mod den enkelte beboers individuelle behov og livshistorie.