Fortsæt til indhold

Flyt ind i dit nye hjem

Ingen skal sidde alene i julen. På Attendos friplejehjem finder du nye sociale kontakter, fællesskab, meningsfulde aktiviteter, god mad og hygge, ikke mindst ved juletid.

Hele december hygger vi og fejre julen med bl.a. julebazar, julefrokoster, julemusik, julefilm og adventsgaver. Juleaften spiser vi dejlig and og flæskesteg og åbner julegaver.

Vi arbejder målrettet for at give tryghed og mening i hverdagen. Det gør vi ved at bryde ensomheden, holde de sociale kontakter i gang og tilbyde varierende aktiviteter at se frem til. Det giver dig mulighed for at leve dit liv fuldt ud. Hver dag. Hele livet.

Find friplejehjem

Meningsfuld tilværelse

Vi tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker. Vi har et stort og varieret udvalg af aktiviteter både i grupper og individuelt, med fokus på fysisk og psykisk velvære. Vores medarbejdere er gode til at lytte og forstå hver enkel person og tilpasse hverdagen til personlige interesser.

checkStort udvalg af aktiviteter checkDagcenter checkInde – og udendørs aktiviteter

Livet på Attendos friplejehjem

Hyggeligt miljø

Vores boliger har en høj standard, med en planløsning der gør det muligt at opdele rummet så du får både stue og soveværelse. Vores gulve er skridsikre så vi mindsker risikoen for fald. Vores fællesarealer er lyse med god plads.

Vi har et dagcenter, så der vil hver dag være aktiviteter af forskellig slags. Vi har en dejlig tagterrasse som vi bruger flittigt om sommeren, og en sansehave med forskellige lækre frugter og bær. Her nyder vi også grill mad på sommer aftner.

Fritvalgsordning

For dig som pårørende

At stå overfor beslutningen om at forslå et plejehjem til en pårørende, er ikke nogen nem opgave. Mange gange kommer dette efter erkendelsen af, at det ikke længere er sikkert eller muligt for den ældre at blive hjemme. Vi forstår fuldt ud de følelser og den usikkerhed, der kan opstå og er her for at vejlede og støtte dig i processen.

Vi kan tilbyde jer en fremvisning så i kan se vores skønne boliger og det miljø vi skaber for vores beboere. At opleve et sted i det virkelige liv giver en meget dybere forståelse end blot at læse om det. Vores friplejehjem er egnet til borgere der har behov for hjælp til daglig pleje men også til borgere med demens.

Vi hjælper dig gerne med processen og giver dig tips med på vejen. Du som pårørende, spiller en vigtig rolle.

Kontakt os

Sådan ansøger du

1

Kontakt kommune

Kontakt den kommune du bor i for at blive visiteret til en plejehjemsplads.

2

Find et plejehjem

Find det plejehjem der passer til dig, kontakt os gerne for yderligere information eller fremvisning.

3

Kontakt os

Hvis du ønsker at flytte på et af Attendos friplejehjem, skal du blot kontakt os og så hjælper vi dig videre i processen.

4

Flytte ind

Vi finder sammen en dag for indflytning og tager godt i mod dig når dagen kommer.