Fortsæt til indhold

Hver dag betyder noget

Moderne omsorg handler om at kunne leve livet fuldt ud og blive respekteret som den man er og har været. Som mennesker ændrer vi os ikke fordi vi bliver ældre, eller har brug for omsorg. Hos Attendo handler god omsorg om, kærligt at hjælpe alle ældre med at fortsætte med at leve det liv de ønsker.

For at trives skal vi have mulighed for at gøre det, vi kan lide, omgås de mennesker vi holder af, og spise den mad vi vil hele livet. Vi har hele livet brug for varme og omsorg fra nogen, der bekymrer sig om os. Og vi skal føle os sunde og friske for at holde livets flamme tændt.

Hos Attendo arbejder vi målrettet med at give tryghed og mening i hverdagen. Vi gør det ved at bryde ensomhed, opretholde sociale kontakter, tilbyde varierede aktiviteter at se frem til og gode måltider. Nedenfor kan du læse om de områder vi har ekstra fokus på, og som samlet gør, at du kan leve dit liv fuldt ud. Hver dag. Hele livet.

Søg efter en ældrebolig

Meningsfuld tilværelse

Meningsfuld tilværelse

Vi tager udgangspunkt i alles individuelle behov og ønsker. Vi har et stort og varieret udvalg af aktiviteter både i gruppe og individuelt og med fokus på fysisk og psykisk velvære. Vores medarbejdere er gode til at lytte, forstå hver enkelt beboer og tilpasse hverdagen efter personlige interesser.

checkStort aktivitetsudbud checkPersonlige tilvalg checkKultur- og udendørsaktiviteter

Her har vi plejehjem

Attendo Esrumvej

Attendo Esrumvej

Esrumvej friplejehjem har plads til 58 beboere fordelt over to etager med 29 boliger på hver etage, der får hver deres særlige kendetegn i forhold til Helsingørs historie og seværdigheder.

Læs mere
Attendo Lærkevej

Attendo Lærkevej

Attendo Lærkevej plejecentre ligger tæt på Roskilde Fjord og i gåafstand fra Sillebroens indkøbscenter og Frederikssund Station.

Læs mere
Attendo Vonsildhave

Attendo Vonsildhave

Attendo Vonsildhave plejecentre har 60 lejligheder og der er ved indretningen af centret lagt stor vægt på at skabe rammer for tryghed, hjemlig hygge og aktiviteter.

Læs mere

Tryghed, omsorg og pleje

Tryghed

Som beboer får du din egen kontaktperson, der er ansvarlig for din omsorg og dét, der bidrager til, at du får en meningsfuld tilværelse. Ved indflytning holder vi en livskvalitetssamtale og derefter holder vi løbende samtaler for at følge op på de forskellige ønsker. Kontaktpersonen suppleres af et tværfagligt team bestående af ergoterapeut og sygeplejerske samt en læge, som sammen skaber tryghed og sikrer plejens kvalitet.

checkPersonlig pleje- og sundhedsplan checkAdgang til kvalificeret plejeteam bestående af læge, sygeplejerske, fysio-, arbejds- og samtaleterapeuter

God måltidsoplevelse

For mange mennesker er måltiderne dagens højdepunkter, og de bliver nogle gange endnu vigtigere, når man flytter ind på et plejehjem. Veltilberedt mad serveret i et behageligt miljø er en forudsætning for sundhed og livskvalitet. Måltidet er vigtigt i sociale sammenhænge, men det er også en forudsætning for at få energi til dagens aktiviteter.

God måltidsoplevelse

checkSæsontilpassede måltider checkGod og næringsrig mad checkFestmenuer med vin og treretters middage

Hos Attendo er menuerne sæsonbestemte med traditionel, dansk husmandskost, som beboerne genkender. De forskellige højtider bliver markeret gennem måltiderne. Råvarer i sæson har altid bedre kvalitet og er mere nærende. Medarbejderne bager ofte gerne sammen med beboerne. Vi serverer ofte nybagte kager, æbletærte eller boller til eftermiddagskaffen.

Fællesskab

Fællesskab

Generelt præsterer 70-årige i dag fysisk og kognitivt på et niveau, der svarer til tidligere tiders 50-årige. Forskning viser, at sundhed og velvære blandt ældre er knyttet til et aktivt liv med sociale udvekslinger og aktiviteter. Hos Attendo bruger vi fællesområder og aktiviteter samt moderne teknologi til at bevare en tæt kontakt med venner og familie, men også til at skabe nye relationer. Vores medarbejdere bidrager aktivt med forslag og idéer.

checkKontakt med de nærmeste og nye venner checkSociale mødesteder og digitale platforme checkFejring af højtider med de nærmeste og naboer

Attendo har også adgang til en samtaleterapeut for at modvirke psykisk mistrivsel.

Behageligt boligmiljø

Vores boliger har en høj standard og er designet som livsstilsboliger med en særlig indretning, så du kan finde en bolig, der passer til dig, og samtidig møde mennesker med lignende interesser.

Behageligt boligmiljø

Vi tilbyder boliger med fokus på udendørsophold & have, kultur & underholdning samt sport & spa. I lyse lokaler med gennemtænkt planløsning og materialevalg tilbyder vi et nyt hjem at trives i med adgang til have og terrasse, der er opvarmet året rundt.

checkLivsstilsboliger til forskellige interesser checkHøj standard i materialevalg og indretning checkHave og opvarmet terrasse

Velfærdsteknologi skaber tryghed og muliggør uafhængighed for vores beboere. Intet kan erstatte menneskelig kontakt, men med teknologiens hjælp kan vi sikre, at så meget som muligt af plejetiden er sammen med vores beboere. For eksempel kan ældre forsynes med smarte ure, der måler helbredstilstand i realtid. Og sensorer kan detektere alt fra fald til uventet afgang fra matriklen.

Indflydelse

Indflydelse

Hos Attendo bestemmer man selv over sin pleje og sin tilværelse. I forbindelse med indflytningen laver vi en individuel plan for sundhed og livskvalitet, hvor både ønsker samt pleje- og omsorgsbehov er inkluderet og opdateres løbende. Når du bor hos os, bliver du inddraget og kan være med til at planlægge alt fra mad til aktiviteter. Vi arbejder systematisk for, at sundhed og velvære skal være i fokus for vores omsorg.

checkIndividuel plan for sundhed og livskvalitet checkEgen kontaktperson checkBeboerråd

Vi har en ny tilgang til målingen af kvalitet, hvor vi følger op på, hvordan hver person oplever sin tilværelse ud fra forskellige perspektiver, som et supplement til traditionelle standarder.

Sådan ansøger du

1

Kontakt kommune

Kontakt den kommune du bor i for at blive visiteret til en plejehjemsplads.

2

Find et plejehjem

Find det plejehjem der passer til dig, kontakt os gerne for yderligere information eller fremvisning.

3

Kontakt os

Hvis du ønsker at flytte på et af Attendos friplejehjem, skal du blot kontakt os og så hjælper vi dig videre i processen.

4

Flytte ind

Vi finder sammen en dag for indflytning og tager godt i mod dig når dagen kommer.

Plejehjem tilpasset dine ønsker og behov

Når tiden kommer, hvor det ikke længere er muligt at være i eget hjem, tilbyder vi hos Attendo personlig pleje med kvalitet og nærværende omsorg. Hele døgnet rundt sørger vores kompetente medarbejdere for, at du trives og føler dig tryg. Attendo er det frie valg.

Attendo – dit personlige, frie og fleksible valg

Hvis du vælger at bo på et af Attendos friplejehjem, så har du din egen bolig med adgang til fælles faciliteter. Din personlige plejer tilgodeser - ud over omsorg og pleje - dine behov for at bevæge dig rundt og benytte dig af fællesarealerne. Det betyder, at du naturligt selv bestemmer, når du vil ud i den friske luft, og hvordan dine måltider skal sammensættes.

Sammen med din personlige plejer tilrettelægger du, hvordan din dag skal være, herunder

  • hvilken pleje og omsorg du har behov for
  • hvordan dine måltider skal sammensættes
  • aktiviteter, udflugter eller andet du ønsker at deltage i

Alle aftaler dokumenterer vi sammen i din døgnrytme- og ugeplan. Og hele døgnet er der kompetente medarbejdere, så du kan føle dig tryg, få en god omsorg og trives.

Du kan frit vælge, hvis du er visiteret

Hvad betyder fritvalgsordningen for dig?

Alle Attendos private plejehjem er en del af frivalgsordningen. Som borger betyder det, at du altid har det frie valg om, hvor du gerne vil bo blandt de leverandører, som kommunen har godkendt, hvis du er visiteret til en plejehjemsplads.

At vælge Attendo frem for en anden leverandør er gratis, og skaber et vigtigt udgangspunkt for borgernes valgfrihed. Derfor kan du frit vælge mellem vores private plejehjem Vonsildhave, Lærkevej eller Esrumvej.

 

 

Læs om fritvalgsordningen

Tryghed og trivsel på vores plejehjem

Den trygge og værdiskabende hverdag er altafgørende. Vores kompetente og passionerede plejeres fornemmeste opgave er at skabe rammerne for den gode hjemlige følelse. For hos os er kvalitet i højsædet. Døgnet rundt arbejder vi på at levere den bedste pleje og omsorg, så hver og én af vores beboere trives og føler sig tryg. Dét er Attendos mål

Sådan skaber vi en tryg og hjemlig oplevelse

Bestem over din hverdag

Som beboer hos os vil du i tæt dialog og samarbejde med din personlige plejer og sygeplejerske selv bestemme over din hverdag. Sammen tilrettelægger vi den personlige pleje og omsorg, som netop du har brug for. Det samme gælder for planlægningen af dine måltider og de aktiviteter, du ønsker at deltage i - på egen hånd eller i selskab med andre.

Vores trænings- og sundhedsfaglige personale vil sammen med din læge sikre, at du får den støtte og opmærksomhed som dir helbred kræver, ligesom vi hjælper dig med eventuelle træningsøvelser, som måske med tiden er blevet lidt svære at udføre.

Vores plejehjem rummer et hav af varierede tilbud af både individuelle og fælles aktiviteter. Personalet arrangerer løbende underholdning og udflugter - og ud over den støtte du har i forhold til din personlige plejer har du hver mulighed for at tilvælge særlige aktiviteter efter eget ønske. Det kan for eksempel være besøg på café, biblioteket eller en smuttur ud i naturen og rundt i det øvrige byliv.

Sammen fejrer vi de forskellige højtider og mærkedage på plejehjemmene, og din familie, venner og pårørende er altid hjertelig velkomne til at deltage.

Sådan sikrer vi en værdig tilværelse

Hvorfor vælge Attendo?

Ældrepleje med hoj faglighed

Kontakt og nærvær

Ledende inden for kvalitetsudvikling

Personlig pleje nekelte

Godkendt til plejehjem - Ansøg allerede i dag

Det er hos din egen kommune, at du skal ansøge om at flytte ind hos én af Attendos plejehjem. Din kommune foretager en individuel vurdering og beslutter, hvorvidt din ansøgning bliver godkendt.

Du kan kontakte din visitator fra kommunen og bede om et møde eller et ansøgningsskema, og du vil have mulighed for frit at søge i andre kommuner, så snart din egen kommune har godkendt dig.

Alle Attendos private plejehjem er en del af frivalgsordningen. Som borger betyder det, at du altid har det frie valg om, hvor du gerne vil bo blandt de leverandører, som kommunen har godkendt.

At vælge Attendo frem for en anden leverandør er gratis. Du kan derfor frit vælge mellem vores private plejehjem Esrumvej, Vonsildhave eller Lærkevej.

Læs mere om dit frie valg her

Friplejehjem – et nyt og fleksibelt tilbud

Vi har udviklet et nyt koncept for opførelse og drift af Friplejehjem. Opførelsen og drift af et privat friplejehjem fra Attendo har derfor aldrig været nemmere. Vi tager højde for det aktuelle behov hos borgerne for boliger, så den nuværende efterspørgsel - bl.a. i forhold til sammensætningen af borgere - tilgodeses.

Med hjælp fra interessenter fra lokalsamfundet skabes de optimale rammer for en nærværende og meningsfuld hverdag for beboerne og deres familier. Som beboere får du en mere fleksibel løsning og et reelt frit valg.

Vores byggeri giver mening. Hos os bor du godt og trygt.

Attendos friplejehjem er alle kendetegnet ved at være nyopførte og moderne.

Boligerne opføres som ikke-støttet byggeri, så kommunen får opført et helt nyt og moderne plejecenter. Boligerne vil dermed ikke belaste kommunens bygge- og anlægsbudget, ej heller skabe kapitalbinding. Risiko for belægning af bygningerne påtager vi os, og du kan regne med Attendo som stabil og tro samarbejdspartner i helt op til 20 år.