Plejehjem tilpasset dine ønsker og behov

Når tiden kommer, hvor det ikke længere er muligt at være i eget hjem, tilbyder vi hos Attendo flere muligheder. Du kan både vælge boliger på vores private plejehjem samt på vores friplejehjem, der er en helt ny model i Danmark. Fællesnævneren for vores indsatser er – uanset model – kvalitet i plejen og nærværende omsorg. Hele døgnet rundt sørger vores kompetente medarbejdere for, at du trives og føler dig tryg. Attendo er det frie valg.

Attendo – dit personlige, frie og fleksible valg

Hvis du vælger at bo på et af Attendos plejehjem eller friplejehjem, så har du din egen bolig med adgang til fælles faciliteter. Din personlige plejer tilgodeser - ud over omsorg og pleje - dine behov for at bevæge dig rundt og benytte dig af fællesarealerne. Det betyder, at du naturligt selv bestemmer, når du vil ud i den friske luft, og hvordan dine måltider skal sammensættes.

Sammen med din personlige plejer tilrettelægger du, hvordan din dag skal være, herunder

  • hvilken pleje og omsorg du har behov for
  • hvordan dine måltider skal sammensættes
  • aktiviteter, udflugter eller andet du ønsker at deltage i

Alle aftaler dokumenterer vi sammen i din døgnrytme- og ugeplan. Og hele døgnet er der kompetente medarbejdere, så du kan føle dig tryg, få en god omsorg og trives.

Her har vi plejehjem

Attendo Udsigten

Attendo Udsigten

Attendo Udsigten er et plejehjem i Græsted. Her er det 28 lejligheder og en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Læs mere
Attendo Vonsildhave

Attendo Vonsildhave

Attendo Vonsildhave plejecentre har 60 lejligheder og der er ved indretningen af centret lagt stor vægt på at skabe rammer for tryghed, hjemlig hygge og aktiviteter.

Læs mere
Attendo Lærkevej

Attendo Lærkevej

Attendo Lærkevej plejecentre ligger tæt på Roskilde Fjord og i gåafstand fra Sillebroens indkøbscenter og Frederikssund Station.

Læs mere
Attendo Esrumvej

Attendo Esrumvej

Esrumvej friplejehjem har plads til 58 beboere fordelt over to etager med 29 boliger på hver etage, der får hver deres særlige kendetegn i forhold til Helsingørs historie og seværdigheder.

Læs mere

Du kan frit vælge, hvis du er visiteret

Hvad betyder fritvalgsordningen for dig?

Alle Attendos private plejehjem er en del af frivalgsordningen. Som borger betyder det, at du altid har det frie valg om, hvor du gerne vil bo blandt de leverandører, som kommunen har godkendt, hvis du er visiteret til en plejehjemsplads.

At vælge Attendo frem for en anden leverandør er gratis, og skaber et vigtigt udgangspunkt for borgernes valgfrihed. Derfor kan du frit vælge mellem vores private plejehjem Udsigten, Vonsildhave eller Lærkevej.

 

 

Læs om fritvalgsordningen

Tryghed og trivsel på vores plejehjem

Den trygge og værdiskabende hverdag er altafgørende. Vores kompetente og passionerede plejeres fornemmeste opgave er at skabe rammerne for den gode hjemlige følelse. For hos os er kvalitet i højsædet. Døgnet rundt arbejder vi på at levere den bedste pleje og omsorg, så hver og én af vores beboere trives og føler sig tryg. Dét er Attendos mål

Sådan skaber vi en tryg og hjemlig oplevelse

Bestem over din hverdag

Som beboer hos os vil du i tæt dialog og samarbejde med din personlige plejer og sygeplejerske selv bestemme over din hverdag. Sammen tilrettelægger vi den personlige pleje og omsorg, som netop du har brug for. Det samme gælder for planlægningen af dine måltider og de aktiviteter, du ønsker at deltage i - på egen hånd eller i selskab med andre.

Vores trænings- og sundhedsfaglige personale vil sammen med din læge sikre, at du får den støtte og opmærksomhed som dir helbred kræver, ligesom vi hjælper dig med eventuelle træningsøvelser, som måske med tiden er blevet lidt svære at udføre.

Vores plejehjem rummer et hav af varierede tilbud af både individuelle og fælles aktiviteter. Personalet arrangerer løbende underholdning og udflugter - og ud over den støtte du har i forhold til din personlige plejer har du hver mulighed for at tilvælge særlige aktiviteter efter eget ønske. Det kan for eksempel være besøg på café, biblioteket eller en smuttur ud i naturen og rundt i det øvrige byliv.

Sammen fejrer vi de forskellige højtider og mærkedage på plejehjemmene, og din familie, venner og pårørende er altid hjertelig velkomne til at deltage.

Sådan sikrer vi en værdig tilværelse

Hvorfor vælge Attendo?

Ældrepleje med hoj faglighed

Kontakt og nærvær

Ledende inden for kvalitetsudvikling

Personlig pleje nekelte

Godkendt til plejehjem - Ansøg allerede i dag

Det er hos din egen kommune, at du skal ansøge om at flytte ind hos én af Attendos plejehjem. Din kommune foretager en individuel vurdering og beslutter, hvorvidt din ansøgning bliver godkendt.

Du kan kontakte din visitator fra kommunen og bede om et møde eller et ansøgningsskema, og du vil have mulighed for frit at søge i andre kommuner, så snart din egen kommune har godkendt dig.

Alle Attendos private plejehjem er en del af frivalgsordningen. Som borger betyder det, at du altid har det frie valg om, hvor du gerne vil bo blandt de leverandører, som kommunen har godkendt.

At vælge Attendo frem for en anden leverandør er gratis. Du kan derfor frit vælge mellem vores private plejehjem Udsigten, Vonsildhave eller Lærkevej.

Læs mere om dit frie valg her

Friplejehjem – et nyt og fleksibelt tilbud

Vi har udviklet et nyt koncept for opførelse og drift af Friplejehjem. Opførelsen og drift af et privat friplejehjem fra Attendo har derfor aldrig været nemmere. Vi tager højde for det aktuelle behov hos borgerne for boliger, så den nuværende efterspørgsel - bl.a. i forhold til sammensætningen af borgere - tilgodeses.

Med hjælp fra interessenter fra lokalsamfundet skabes de optimale rammer for en nærværende og meningsfuld hverdag for beboerne og deres familier. Som beboere får du en mere fleksibel løsning og et reelt frit valg.

Vores byggeri giver mening. Hos os bor du godt og trygt.

Attendos friplejehjem er alle kendetegnet ved at være nyopførte og moderne.

Boligerne opføres som ikke-støttet byggeri, så kommunen får opført et helt nyt og moderne plejecenter. Boligerne vil dermed ikke belaste kommunens bygge- og anlægsbudget, ej heller skabe kapitalbinding. Risiko for belægning af bygningerne påtager vi os, og du kan regne med Attendo som stabil og tro samarbejdspartner i helt op til 20 år.