Fortsæt til indhold

Attendo – det sikre valg af plejehjem

Det kan være en svær situation at finde ud af, hvornår ens kære ikke længere er i stand til forsvarligt og sikkert at klare sig i eget hjem. Hvor længe er pleje i eget hjem godt nok, og hvornår er plejehjem den rigtige løsning? Vi har fuld forståelse for de følelser, den tvivl eller usikkerhed, der kan følge med.

De fleste beboere bliver visiteret via kommunen og vælger efterfølgende én af vores afdelinger. Enkelte beboere går ikke via visitation, men vælger helt frit, hvornår de ønsker at overgå til plejehjem og hvilken afdeling, der passer til deres behov og livsstil.

Hos Attendo er vi her også for dig, som er den ældres pårørende, og vi støtter dig gerne hele vejen i forløbet.

Mere om plejehjem

Vejledning for pårørende: Kom på besøg og få en snak

Har du brug for hjælp og lidt vejledning i beslutningen om at flytte din kære på plejehjem, er første skridt at finde ud af, hvilket plejehjem I er interesserede i. Book et møde med lederen af en af vores plejehjem og få et helhedsindtryk af, hvad vi kan tilbyde. Vi anbefaler, at I besøger dét plejehjem, som I overvejer kunne være noget for jer. At se og opleve plejehjemmet personligt kan nemlig give en meget bedre fornemmelse og forståelse af stedet end blot at læse om det.

Flytning til plejehjem

Attendo dækker alt fra almen ældrepleje til somatisk pleje og demenspleje

Nogle borgere kan have behov for somatisk pleje, demenspleje eller almen ældrepleje, og hos Attendo har vi afdelinger, som dækker både almen ældrepleje og specialiserede områder.

Vores engagement i at levere personlig pleje og omsorg gør os i stand til at imødekomme alle typer behov. Udover at fokusere på grundlæggende pleje og omsorg, tilbyder vores afdelinger en bred vifte af spændende aktiviteter og fællesskaber for at skabe en meningsfuld og stimulerende dagligdag for vores beboere.

Ved at opretholde en høj standard i vores afdelinger sikrer vi, at beboerne oplever et trygt og behageligt miljø. Ved at opretholde en høj standard i vores afdelinger sikrer vi, at beboerne oplever et trygt og behageligt miljø. Mange af vores afdelinger er endda designet som livsstilsboliger med forskellig indretning, der passer til forskellige præferencer

Formålet med vores livsstilsindretning er at skabe miljøer, hvor alle beboere kan trives, hygge sig og møde andre med lignende interesser. Vi tilbyder varierende temaer inden for Udendørsliv & Have, Kultur & Fornøjelse samt Sport & Spa for at sikre, at vores beboere kan finde et hjem, der passer til deres individuelle præferencer og behov.

Hos Attendo stræber vi efter at skabe et hjem, hvor vores beboere føler sig velkomne, trygge og og støttet ud fra deres behov.

Spørgsmål og svar