Omsorgsfuld hjemmehjælp og plejehjem – altid med værdighed

For mange ældre kommer der en dag, hvor der er brug for en hjælpende hånd i hjemmet. Eller hvor et nyt hjem på et plejehjem er den bedste og mest trygge ramme for livet. Omsorg, tryghed og værdiged er nøgleord for os. Uanset om du ønsker hjemmehjælp i din nuværende bolig eller du føler dig mest tryg på et plejehjem, så kan vi bistå med en løsning, der passer til dig. Så du får den omsorg og tryghed, du har brug for i hverdagen!

Hjemmehjælp og plejehjem – frit valg

Attendo står for det frie valg og den gode service. Vi er ikke en konkurrent til den offentlige ældrepleje - vi er et supplement.

Hvis du eller dine kære er visiteret til hjemmepleje eller en plejehjemsplads kan vi derfor bidrage med den omsorg, hjælp og tryghed, der er behov for – nøjagtig ligesom på de kommunale plejehjem.

Som Nordens største leverandør af ældrepleje leverer vi kvalitet og kan via en effektiv drift tilbyde lige at gøre lidt ekstra og udvise lidt større fleksibilitet. Samtidig kan du tilkøbe en række ekstra ydelser, der giver dig fordele og større fleksibilitet i hverdagen.

Udover de traditionelle plejehjem, som vi driver i en række kommuner, har vi udviklet et nyt koncept for opførelse og drift af friplejehjem. Hvert friplejehjem tilpasses det aktuelle behov for boliger og sammensætning af borgere i den enkelte kommune, der ønsker at indgå et samarbejde med os. Under processen med tilpasning af konceptet til lokale forhold og behov samarbejder vi med relevante lokale interessenter.

Når vi driver friplejehjem, er det stadig kommunen, der visiterer, og det er kommunen, der betaler. Den service, du vil få hos det offentlige, får du også hos os, og det koster ikke ekstra. Hverken for dig eller for kommunen.

Kvalitet er afgørende

Erfaring og viden er afgørende for kvaliteten. Hos Attendo har vi begge dele. Vi startede allerede med at have fokus på kvalitetsudvikling i midten af 80’erne, og i dag har vi over 24.000 veluddannede medarbejdere. Samtidig deltager vi i faglige netværk og samarbejdsfora med en ambition om at medvirke til at udvikle ældreplejen i Danmark. På den måde er vi hele tiden opdaterede med den nyeste faglige viden.

Faktisk er mange af de ting, som i dag tages for givet i nordisk pleje og omsorg, udviklet af Attendo. Det gælder for eksempel dokumentations- og kontaktpersonsprincippet. Og så var Attendo de første i branchen til at udgive et kvalitetsregnskab. Fordi vi ville vise, den kvalitet vi leverer.

Attendo plejehjem eller hjemmepleje – altid fordele for dig

For dig som borger, ældre eller pårørende er der åbenlyse fordele ved at vælge Attendo.

Først og fremmest skal du vide, at du faktisk har et frit valg. Det er din ret at vælge et privat plejehjem. Og du kan også frit vælge et i en anden kommune end dér, hvor du lige bor nu. Det er stadig kommunen der betaler, så det koster dig ikke ekstra.

Til gengæld kommer du ind i et nyt og moderne byggeri, hvor beboerindskuddet endda er lavt. Du vil også opleve et meget dedikeret personale, og så vil du opleve en mere fleksibel tilgang til tingene. Og så er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, som det kommunale plejecenter ikke tilbyder. Dermed kan du få lige præcis den omsorg, pleje og hjælp, du har brug for.

Partner for kommuner - leverandør af velfærd

Attendo har siden 1996 hver dag åbnet døren og sagt både ”godmorgen” og ”godnat og på gensyn” til tusindvis af ældre rundt om i Danmark, hvor Attendo har ansvar for hjemmepleje, sygepleje og plejehjem. I dag samarbejder vi med seks kommuner: Vejle, Kolding, Greve, Gribskov, Frederiksund og København om leverance af hjemmepleje, sygepleje og plejecentre.

Det forpligter at være servicepartner i de kommuner, der vælger os til at levere velfærdsydelser og omsorg. Vi møder på arbejde for at de borgere vi hjælper, skal føle, at de får en kompetent pleje, omsorg for deres liv og en sygepleje, der gør en positiv forskel, hver eneste gang vi er på besøg. Vores omsorgsfulde og engagerede medarbejdere sikrer, at vi leverer høj driftssikkerhed og kvalitet døgnet rundt.

Som privat leverandør indgår vi på lige fod med den offentlige del af ældreplejen i kommunale udviklingsprojekter. Vi deltager i faglige netværk og samarbejdsfora med en ambition om at medvirke til at udvikle ældreplejen i Danmark.

Friplejehjem - fordele for kommunerne

Kommunerne har mange fordele ved at vælge Attendo til at opføre og drive friplejehjem. I dag er de kommunale anlægsbudgetter ofte pressede, samtidig med at demografien gør behovet for ældrepleje større. Med et friplejecenter fra Attendo får kommunen opført et helt nyt og moderne plejecenter uden at belaste anlægsbudgettet.

Samtidig koster det ikke ekstra på driften. Ifølge loven skal Attendo nemlig have præcis samme beløb for sin pleje, som kommunen i dag bruger på de kommunale plejecentre. Det er kommunen, der udregner den aktuelle udgift, og så er dét taksten. Dermed er det meget lettere at styre udgifterne for kommunen. Der er ikke risiko for budgetoverskridelser og uforudsete udgifter. De risici løfter vi væk. Oveni kan kommunen tilbyde de ældre en mere fleksibel løsning og tilbyde dem et reelt frit valg.

Fakta

  • Sveriges ældste pleje- og omsorgsvirksomhed, grundlagt i midten af 80´erne.
  • Børsnoteret i Stockholm
  • Leverer ældreomsorg, omsorg til personer med handicap samt omsorg til udsatte børn og deres familier
  • Attendo har godt 24.000 medarbejdere i Sverige, Danmark, Finland og Norge
  • I Danmark har Attendo været en stabil partner for kommunerne siden 1996

Tilfredse borgere er en vigtig kvalitetsindikator for os, fordi det fungerer som feedback på, hvordan vi udfører vores arbejde.

Arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er noget af det vigtigste i verden.