Fortsæt til indhold

Attendo Lærkevej

Plejehjem

Lærkevej ligger tæt på Roskilde Fjord og i gåafstand fra Sillebroens indkøbscenter og Frederikssund Station. Plejecentret er bygget efter bæredygtige principper, og er moderne indrettet med hyggelige fællesarealer og store flotte tagterrasser.

Kontakt

Besøgsadresse

 • Lærkevej 11

 • 3600 Frederikssund

 • Nordsjælland

 • Vis på kort

Fakta

 • Antal steder - 70

  Rumstørrelse - 30-65 m2

  Bygget år - 2019

  PARBOLIGER, TRÆNINGSFACILITETER, ORANGERI, SPA, TAGTERRASSER

Orangeri, spa-bad og store tagterrasser

Hvis du har brug for hjælp og pleje i hverdagen og er visiteret til en plejebolig af din kommune, kan du frit vælge at bo på det nye private plejecenter på Lærkevej i Frederikssund. Vi er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du frit og gratis kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Attendo Lærkevej ligger tæt på Roskilde Fjord og i gåafstand fra Sillebroens indkøbscenter og Frederikssund Station. Plejecentret er bygget efter bæredygtige principper, og er moderne indrettet med hyggelige fællesarealer og store flotte tagterrasser. Huset rummer 68 to-rumsboliger på ca. 65 m2 – hvoraf de 35 m2 udgør selve boligen og de 30 m2 er en del af centrets fællesarealer. De to rum i boligerne er adskilt af en mobil skillevæg, der også fungerer som et skab med opbevaringsmuligheder. Hver bolig har eget stort moderne badeværelse samt et lille tekøkken.

Desuden har vi to større boliger, hvor man kan bo med sin partner/ægtefælle.

Læs mere om plejebolig i Frederikssund kommune Download brochure

Vi har fokus på dine behov

At arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er noget af det vigtigste i verden. Derfor skal både de faglige og menneskelige kompetencer være i top. Personalet på Lærkevej består af en gruppe velkvalificerede medarbejdere, der er faguddannet, dygtige og engagerede i deres arbejde.

På dit plejehjem møder du faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, pædagoger, fysioterapeuter og medarbejdere med kostfaglige kompetencer. De formelle kompetencer og den faglige uddannelse er vigtig for, at vi kan sikre kvaliteten. Men det er også af stor betydning, at man er ”den rette til jobbet”, og her spiller erfaringer, engagement og positiv attitude en stor rolle.

Dine behov er i højsædet – og derfor lægger vi stor vægt på medarbejdernes udvikling og arbejdsglæde. Det giver en stabil personalegruppe samt stor trivsel og glæde. For at sikre en høj standard i alt hvad vi arbejder med, har vi udviklet et robust kvalitetssystem, der skaber struktur for den løbende evaluering og udvikling af Attendo Lærkevej

På det praktiske og formelle plan er vi også en tryg arbejdsgiver. Vi har selvfølgelig overenskomst og desuden sundhedsforsikring for alle medarbejdere, ligesom der er mulighed for kompetenceudvikling. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer. Derfor vil vi benytte hver enkelt medarbejders viden, ideer og synspunkter til at udvikle os og blive endnu bedre.

Læs om vores medarbejdere

Hjemlighed og tryghed

På Attendo Lærkevej er det vigtigste, at du som beboer føler dig tryg og kan leve det liv, du ønsker. Vi er klar med forskellige tilbud, men det er dig, der vælger, hvordan du gerne vil leve og hvilke aktiviteter, du har lyst til at deltage i.

Vi arbejder målrettet med beboerdemokrati. Det betyder, at du som beboer, dine pårørende samt medarbejdere og ledere på plejecentret samarbejder tæt om de ting, der har betydning for livet og hverdagen. Samarbejdet kan handle om mange ting lige fra hvor i huset og med hvem, du ønsker at nyde dine måltider, til de lidt større linjer, der omhandler retningen for plejecentres udvikling.

Hverdagens pleje- og omsorgsopgaver udføres med udgangspunkt i din døgnrytme- og handleplan, som udarbejdes og evalueres i samarbejde med Udsigtens sygeplejersker. Der arbejdes med aktiviteter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi lægger stor vægt på, at demensstimuleringen er rettet mod dine individuelle behov og livshistorie.

Læs om værdig ældrepleje

Det frie valg

Vores private plejeboliger ligger på niveau med en bolig på et nyere kommunalt plejecenter. Alle vores private plejehjem er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du uden og problemer og frit kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Som beboer betaler for forbrug til f.eks. el, varme, mad og husleje. Du har mulighed for at søge boligsikring.

Læs om fritvalgsordningen her