Fortsæt til indhold

Dedikerede medarbejdere, der er til for dig

At arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er noget af det vigtigste i verden. Derfor skal både de faglige og menneskelige kompetencer være i top.

Hos Attendo er medarbejderne vores vigtigste ressource. Og i de enkelte afdelinger er der en bred kompetenceprofil. På et plejehjem møder du faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og -assistenter, pædagoger, fysioterapeuter og medarbejdere med kostfaglige kompetencer.

De formelle kompetencer og den faglige uddannelse er vigtig for, at vi kan sikre kvaliteten. Men det er også af stor betydning, at man er ”den rette til jobbet”, og her spiller erfaringer, engagement og positiv attitude en stor rolle.

Kontakt dit kommende plejehjem eller hjemmepleje her

Fokus på arbejdsmiljø og motivation

Hos Attendo er det vigtigt, at medarbejderne føler engagement og deltagelse. Vi tror på, at man er mere motiveret, hvis man har indflydelse på sit arbejde. Og vi tror på, at motivation betyder højere kvalitet i plejen og omsorgen.

Vores opgave er at sørge for et stimulerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan få indflydelse på arbejdet og mulighed for at være engagerede og fortsat udvikle sig

På det praktiske og formelle plan er vi også en tryg arbejdsgiver. Vi har selvfølgelig overenskomst og desuden sundhedsforsikring for alle medarbejdere, ligesom der er mulighed for kompetenceudvikling. Medarbejderne er den vigtigste ressourcer. Derfor vil vi benytte hver enkelt medarbejders viden, ideer og synspunkter til at udvikle os og blive endnu bedre.

Find den ældrepleje, der passer til dig