Søg

Søg

Attendo Vonsildhave

Vest Danmark

Vonsildhave Plejecenter skal være et attraktivt sted at bo og et samlingssted for kvarterets borgere, som deltager i arrangementer og aktiviteter på Vonsildhave.

Attendo Vejle

Vest Danmark

Hos Attendo Vejle hjemmepleje hjælper vores erfarne og engagerede medarbejdere dig med alt fra personlig omsorg til service i hjemmet.

Attendo København

Øst Danmark

Hvis du har brug for praktisk hjælp eller personlig pleje i din hverdag, tilbyder Attendo hjemmepleje i København af høj kvalitet.

Attendo Udsigten

Øst Danmark

Attendo Udsigten Plejecenter ligger midt i det naturskønne Nordsjælland i landsbyen Blistrup. Plejecentret består af 28 lyse lejligheder fordelt på tre enheder.

Attendo Lærkevej

Nordsjælland

Attendo Lærkevej Plejecenter åbnede i juni 2019. Lærkevej ligger i det naturskønne Nordsjælland centralt i Frederikssund mellem Sillebroen og Kalvøen.

Video 6.MOV

Årets sundhedsbyggeri 2020

Attendo Lærkevej Friplejehjem i Frederikssund er nomineret som en af fire arkitektoniske perler til Årets sundhedsbyggeri.

Den bedste omsorg er omtanke – vi er nu nødsaget til at lukke dørene til vores plejehjem

Vi har – efter udmeldingen fra statsministeren i går - valgt at ”lukke” dørene for at passe på vores beboere i forhold til smitterisiko udefra. Det betyder også, at vi henstiller til at pårørende/besøgende undlader besøg helt generelt.

Skærpet sikkerhed på grund af risiko for spredning af Coronavirus

Hos Attendo holder vi skarpt øje med udviklingen omkring spredning af Coronavirus. Vi følger naturligvis alle henstillinger fra de offentlige sundhedsmyndigheder, men træffer allerede nu selvstændigt forskellige foranstaltninger.

2020