Fortsæt til indhold

Attendo Esrumvej

Esrumvej friplejehjem har plads til 58 beboere fordelt over to etager med 29 boliger på hver etage, der får hver deres særlige kendetegn i forhold til Helsingørs historie og seværdigheder.

}

Esrumvej friplejehjem har plads til 58 beboere fordelt over to etager med 29 boliger på hver etage, der får hver deres særlige kendetegn i forhold til Helsingørs historie og seværdigheder.

Besøgsadresse

Fakta

  • Antal steder: 58
  • Rumstørrelse: 40-50 m2
  • Bygget år: 2022

Besøgsadresse

Fakta

  • Antal steder: 58
  • Rumstørrelse: 40-50 m2
  • Bygget år: 2022
Esrumvej plejehjem
Esrumvej plejehjem

Nyd det gode seniorliv på Esrumvej

Livet skal leves med størst mulig livskvalitet og fokus på dine behov og ønsker – også i den fjerde alder. Få kærlig omsorg, respekt og værdighed på Attendos friplejehjem Esrumvej.

Du kan lukke døren til din egen bolig, når du vil være alene - men har adgang til hele huset, sansehaven og de dejlige omgivelser, når du ønsker selskab og samvær med andre. Oplevelser og det gode liv er i fokus – hver dag!

Det koster ikke mere at bo på et friplejehjem end at bo på et kommunalt plejehjem. Hertil kan du forsøde tilværelsen via tilkøb af de tillægsydelser, som der er efterspørgsel på. Kontakt os i dag og få en rundvisning.

Hos Attendo Esrumvej glæder vi os til at byde dig velkommen hjem…

Læs mere om Esrumvej

Livsglæde og forbundethed i levende byområde

I januar 2023 slog vi dørene op til det nye og moderne friplejehjem Esrumvej i Helsingør.

Esrumvej og Tretårnet er placeret i et naturskønt område, omgivet af naturparken Teglstrup Hegn. I Tretårnet vil kombinationen af caféområder, idrætsfaciliteter, et seniorbofælleskab, almindelige lejeboliger og vores friplejehjem sikre, at det bliver et nyt og levende byområde. Friplejehjemmet er opført i år 2022 og rummer boliger med store vinduesarealer, der sikrer udsyn og godt med dagslys. Alle boliger er rummeligt indrettet med plads til både soveafdeling og stue. Herudover har hver bolig eget bad og toilet, tekøkken samt to store garderobeskabe. Boligerne er indrettet med fokus på kvalitet, funktionalitet og et trygt naboskab.

Vil du vide mere? Kontakt os her
Quote

Du bor i din egen bolig, men lever i hele huset. Her kan du udleve et aktivt seniorliv og danne nye venskaber, mens du samtidigt kan trække dig tilbage til egen bolig efter behov.

Devider

Høj Kvalitet og fast personale

At arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er noget af det vigtigste i verden. Derfor skal både de faglige og menneskelige kompetencer være i top.

Personalet på Esrumvej består af en gruppe velkvalificerede medarbejdere, der er faguddannet, dygtige og engagerede i deres arbejde. Vi har forskellige tilknyttede faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og -assistenter og fysioterapeuter. Udover den faste stab har vi faste afløsere tilknyttet, som træder til ved sygdom og ferie blandt det faste personale.

Vi lægger stor vægt på personalets udvikling og arbejdsglæde, som giver en stabil personalegruppe samt stor trivsel og glæde. En høj grad af faglighed er afgørende, så du får den bedst mulige hjælp, ligesom en høj grad af omsorg er vigtig, så der er fokus på, at vi stadig lever et godt liv. Vi følger løbende op på såvel den faglige kvalitet som den oplevede kvalitet og medarbejdernes trivsel. Vi tager dialogen alvorligt og sætter pris på den løbende evaluering af alle indsatsområder. Det gælder både i forhold til at sikre, at vi plejer i overensstemmelse med de nyeste standarder og den oplevede kvalitet hos vores beboere.

Læs mere om vores kvalitetsmåling her

Tryghed og dialog

Dine nærmeste er vigtige medspillere i arbejdet for at give dig den bedste hverdag på Esrumvej.

God dialog og løbende orientering om din hverdag ligger os derfor meget på sinde, så misforståelser undgås. Din familie og dine nærmeste er altid velkomne til at kigge forbi til et besøg. Flere af vores aktiviteter kan de deltage i, så I fortsat kan være sammen om de gode oplevelser. Beboerdemokrati Vi arbejder målrettet med beboerdemokrati. Det betyder, at du som beboer, dine pårørende samt medarbejdere og ledere på plejecentret samarbejder tæt om de ting, der har betydning for livet og hverdagen. Samarbejdet kan handle om mange ting - lige fra hvor i huset og med hvem, du ønsker at nyde dine måltider med, til de lidt større linjer, der omhandler retningen for plejecentrets udvikling. Med pårørenderådet sikrer vi, at dialog, faglighed og tryghed bliver sat i højsædet

Derfor skal du vælge Attendo
Carousel image

Friplejehjem Esrumvej er opført i år 2022 og rummer boliger med store vinduesarealer, der sikrer udsyn og godt med dagslys.

Carousel image

Opholdsrum

Carousel image

Indrettet bolig

Carousel image

Medarbejder i samtale med beboer