Attendo Udsigten

Plejehjem

Udsigten har 28 lejligheder, heraf 4 2-rums boliger. Vi har en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Kontakt

Besøgsadresse

Fakta

  • Antal steder - 28

    Rumstørrelse - 20-30 m2

Dejlig gårdhave og grønne områder

Hvis du har brug for hjælp og pleje i hverdagen og er visiteret til en plejebolig af din kommune, kan du frit vælge at bo på det nye private plejecenter på Udsigten i Græsted. Vi er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du frit og gratis kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Attendo Udsigten har 28 lejligheder, heraf 4 2-rums boliger. Nogle lejligheder har terrasse eller fransk altan mod grønne områder. Alle lejligheder rummer tekøkken, eget bad og toilet samt indbyggede skabe og har monteret telefon- og tv-stik. Hvert afsnit har fælles opholds-/spisestue. Attendo Udsigten har en dejlig gårdhave med pavillon, som vi forsøger at hygge os i, så snart vejret tillader det.

Ældretilsynet Tilsynsrapport 2020
Ældretilsyn 2020
Tilsynsrapport Attendo Udsigten
Tilsynsrapport Plejecenter Udsigten 2022

Læs mere om plejebolig i Gribskov kommune

Fokus på høj kvalitet i den daglige hjælp og pleje

At arbejde med mennesker, der har behov for pleje og omsorg, er noget af det vigtigste i verden. Derfor skal både de faglige og menneskelige kompetencer være i top.

Personalet hos Udsigten består af en gruppe velkvalificerede medarbejdere, der er faguddannet, dygtige og engagerede i deres arbejde. Attendo Udsigten har også et antal engagerede frivillige tilknyttet. På et plejehjem møder du faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og -assistenter, pædagoger, fysioterapeuter og medarbejdere med kostfaglige kompetencer.

De formelle kompetencer og den faglige uddannelse er vigtig for, at vi kan sikre kvaliteten. Men det er også af stor betydning, at man er ”den rette til jobbet”, og her spiller erfaringer, engagement og positiv attitude en stor rolle.

Vi lægger stor vægt på personalets udvikling og arbejdsglæde – og det giver en stabil personalegruppe samt stortrivsel og glæde. For at sikre en høj standard i alt hvad vi arbejder med, har vi udviklet et robust kvalitetssystem, der skaber struktur for den løbende evaluering og udvikling af Attendo Udsigten.

Læs om vores medarbejdere

Omsorg og aktiviteter

På Attendo Udsigten er det vigtigste hos os, at du som beboer føler dig tryg og kan leve det liv, du ønsker. Vi har forskellige tilbud, men det er dig, der bestemmer, hvordan du vil leve og hvilke aktiviteter, du har lyst til at deltage i. 

Hos Attendo arbejdes der målrettet med beboerdemokrati. Det betyder, at du som beboer, dine pårørende samt personale og ledere på plejecenteret samarbejder nøje om de ting, der har betydning for dit liv og din hverdag. Samarbejdet kan handle om mange ting lige fra hvor i huset og med hvem, du foretrækker at nyde dine måltider, til de lidt større ting, der omhandler retningen for plejecenterets udvikling.

Hverdagens pleje- og omsorgsopgaver udføres med udgangspunkt i din døgnrytme- og handleplan, som udarbejdes og evalueres i samarbejde med Udsigtens sygeplejersker. Der arbejdes med aktiviteter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi lægger stor vægt på dine individuelle behov og livshistorie.

Derfor skal du vælge Attendo
Quote

"Der er et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab på Udsigten".

Devider

Christine Molberg

Social- og sundhedsassistent

Det frie valg

Prisen for at bo i en privat lejebolig svarer til en bolig på et nyere kommunalt plejecenter. Alle Attendos plejehjem er en del af fritvalgsordningen, hvilket betyder, at du frit og uden yderligere omkostninger kan tilvælge Attendos private plejehjem.

Som beboer betaler du husleje og for det forbrug du har til f.eks. el, varme og mad. Du har mulighed for at søge boligsikring, og som noget særligt, opkræves der ikke indskud ved indflytning i vores plejeboliger.

Læs om fritvalgsordningen

Maden hos Attendo Udsigten

Måltider der er velsmagende er altafgørende på Attendo Udsigten. Maden tilberedes lokalt, og hver dag er der tre menuer at vælge imellem.

Der kan leveres mad tilberedt til dig med særlige behov, f.eks. diæter eller allergier. Vi serverer den gode hverdagskost som ernæringsmæssigt opfylder  ældres ernæringsbehov. Råvarerne og dermed menuerne følger årstiderne, og ved højtider og mærkedage er der særlige menuer. Vi på Attendo Udsigten gør meget for, at maden anrettes, præsenteres og serveres indbydende - et lille grønt drys og ekstra madkærlighed kan gøre en verden til forskel.