Fortsæt til indhold

Attendo Vonsildhave

Plejehjem

Plejecentret har attraktive udearealer med fælles terrasser, små grønne områder og en afskærmet gangbro ved åen, så beboerne kan komme tæt på vandet på betryggende vis.

Kontakt

Unit contact image

Besøgsadresse

Fakta

  • Antal steder - 60

    Rumstørrelse - 40-50 m2

    CAFÉ, TRÆNINGSFACILITETER, TERRASSER, SPA

Attraktive udearealer med fælles terrasser

Vonsildhave Plejecenter skal være et attraktivt sted at bo og et samlingssted for kvarterets borgere, som deltager i arrangementer og aktiviteter på Vonsildhave. På Vonsildhave holder vi af hverdagen og former den efter beboernes ønsker og muligheder – i et miljø hvor nærvær, omsorg og respekt er i højsædet.

Plejecentret har 60 lejligheder og der er ved indretningen af centret lagt stor vægt på at skabe rammer for tryghed, hjemlig hygge og aktiviteter. Plejecentret har attraktive udearealer med fælles terrasser, små grønne områder og en afskærmet gangbro ved åen, så beboerne kan komme tæt på vandet på betryggende vis. 

Læs om plejebolig i Kolding Kommune

Dine behov er i højsædet

Personalet hos Vonsildhave består af en gruppe velkvalificerede medarbejdere, der er faguddannet, dygtige og engagerede i deres arbejde. På dit plejehjem møder du faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og -assistenter, pædagoger, fysioterapeuter og medarbejdere med kostfaglige kompetencer.

Dine behov er i højsædet - og derfor lægger vi stor vægt på medarbejdernes udvikling og arbejdsglæde. Det giver en stabil personalegruppe og er med til at sikre trivsel og glæde. For at yde en høj standard i alt hvad vi arbejder med, har vi udviklet et kvalitetssystem, der er med til at skabe struktur for den løbende evaluering og udvikling af Attendo Vonsildhave.

Den faglige uddannelse og de formelle kompetencer er essentielle elementer, når vi skal sikre kvaliteten. Men om man er “den rette til jobbet”, har også noget at gøre med erfaring, engagement og positiv attitude.

Læs om vores medarbejdere

Nærvær, omsorg og respekt i højsædet

Hos Attendo Vonsildhave har vi fokus på dig som beboer. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og hver dag kan leve det liv, du ønsker. Vores private plejehjem er klar med forskellige aktiviteter, men i sidste ende er det dig, der vælger, hvordan du gerne vil leve og hvilke aktiviteter, du har lyst til at deltage i.

Beboerdemokrati præger vores hverdag – og det betyder, at vi samarbejder tæt om de ting, der har betydning for livet og hverdagen. Samarbejdet kan handle om mange ting lige fra hvor i huset og med hvem, du ønsker at nyde dine måltider, til de lidt større linjer, der omhandler retningen for plejecentres udvikling.

Hverdagens omsorgs- og plejeopgaver udføres med udgangspunkt i den enkeltes døgnrytme og handleplan. Disse udarbejdes og evalueres i samarbejde med personalet og sygeplejersker. Vi beskæftiger os med aktiviteter og rehabilitering med fokus på at bevare dine færdigheder og handleevne. Vi har stort fokus på, at demensstimuleringen er rettet mod den enkeltes behov og livshistorie.

Derfor skal du vælge Attendo

Maden hos Vonsildhave

Vi værdsætter gode, hyggelige og velsmagende måltider. Hver dag er der tre menuer er vælge imellem, hvoraf der hver dag er én vegetarisk ret. Alle måltiderne tilberedes lokalt. 

Der er mulighed for, at få leveret tilberedt mad til dig med særlige behov, f.eks. diæter eller allergier. Der bliver serveret god hverdagskost som ernæringsmæssigt lever op til ældres ernæringsbehov. Råvarerne er dermed menuerne følger årstiderne og ved højtider og mærkedage er der særlige menuer. Hos os, betyder anretningen, præsentationen og serveringen af maden meget. Et lille grønt drys og ekstra madkærlighed kan gøre en stor forskel.